Списъкът с любими продукти е празен.
JATTELIK, чанта с щампа динозаври, 704.642.04

JATTELIK чанта с щампа динозаври

704.642.04

15,99 лв
80 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Височина: 43 см
Диаметър: 42 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 43 см
Широчина: 18 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.29 кг
Бруто тегло: 0.30 кг
Бруто обем: 2.3 л
Материал
Материал
100% полиестер (100% рециклиран мат.), 100% PEVA
Основни характеристики
Основни характеристики
Тази пъстра торба за съхранение с шарени динозаври е идеална за всичко от допълнителни възглавници и завивки до сезонни дрехи. Направена от рециклиран полиестер и лесна за повдигане благодарение на здравите дръжки.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 4%. Ръчно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се за деца на възраст над 3 години.
Дизайнер
Дизайнер
Ann-Cathrine Sigrid Ståhlberg
За хората и планетата
За хората и планетата
PEVA; пластмасов материал без хлор, алтернатива на PVC. Като използваме рециклиран полиестер, добит от PET бутилки, в направата на този продукт ние изразходваме по-малко сурови материали и намаляваме негативното въздействие върху околната среда, докато вдъхваме живот на вече използвани материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. От 1996 г. в ИКЕА е забранено използването на вредни багрилни вещества, напр. азобагрила в текстилни и кожни продукти. ИКЕА има стриктни изисквания за употебата на фталати във всички наши продукти, като напълно сме ги премахнали от продуктите за деца и такива, които влизат в контакт с храна. Поради негативното влияние върху околната среда в ИКЕА е забранено използването на хлорсъдържащи избелващи препарати при произвеждането на текстилни и хартиени продукти.
Предимства
Предимства
Практична и свободностояща торба за съхранение, в която можете да криете всичко от играчки и спортни аксесоари до дрехи за пране.Врязаните дръжки от двете страни позволяват на детето лесно да вдигне и пренесе табуретката.
Сгъва се, когато не е в употреба, и спестява пространство.Тествано и не съдържа вещества, фталати или химикали, които могат да навредят на кожата или здравето на детето ви.
Лесен за почистване; машинно пране (40°C).
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Modern