Списъкът с любими продукти е празен.

Закачалки

Закачалките са може би най-бързият начин да организирате дрехите и да избегнете намачкването. Ризи, шалове, бижута, кърпи - тук ще намерите решение почти за всичко.
5 Продукти
VANSKAPLIG, детска закачалка, 3 бр/к-т, 303.332.72

VANSKAPLIG

детска закачалка, 3 бр/к-т

303.332.72

9,99 лв
50 точки
HANGA, Детска закачалка 5 бр., 601.787.69

HANGA

Детска закачалка 5 бр.

601.787.69

5,99 лв
30 точки
FLISAT, закачалка с 4 дръжки, 702.735.96

FLISAT

закачалка с 4 дръжки

702.735.96

9,99 лв
50 точки
BAGIS, детска закачалка, 8 бр. в к-т, 004.665.98

BAGIS

детска закачалка, 8 бр. в к-т

004.665.98

3,99 лв
20 точки
KROKIG, стойка за дрехи, 128 см, 904.844.99

KROKIG

стойка за дрехи, 128 см

904.844.99

49,90 лв
250 точки

Защо са необходими

Пилеенето на дрехи навсякъде из жилището не само създава сериозно усещане за хаос, но и показва неуважение към личните вещи. За да ни служат те дълго време, а и за да намалим разхвърляността у дома, не трябва да ги трупаме по столове и легла, а да създадем организираното им подреждане, където им е мястото. Това е и важен момент във възпитанието на децата, който не трябва да пропускаме.

За да се улесни този процес, ИКЕА създадоха и предлагат различни видове закачалки за дрехи, така че да отговорят на всички изисквания на потребителите си. Налични онлайн на ikea.bg, разнообразието от предложения за организиране на дрехите ще ви помогне да намерите изгодни и красиви варианти за дома си, при това на съвсем разумни цени.

Видове закачалки

• За гардероб;
• Стоящи;
• За стена.

Закачалките за гардероб са подходящи за използване, когато искаме да приберем дрехите, без да създаваме опасност от намачкване. ИКЕА предлагат и пластмасови, и дървени варианти. Пластмасовите са леки и с весел и ярък дизайн, докато при дървените е оставен на показ естественият чар на дървото. За най-артистичните натури се предлагат и модели с авторски принтове на шведски дизайнери.

Стоящите са чудесна алтернатива, когато трябва да организирате носени дрехи, които могат да се облекат още веднъж. Вместо да се трупат по гърбовете на столовете, окачването им на такава закачалка ще създаде прегледност и организираност. Поставен в коридора, този модел служи идеално и за закачане на връхни дрехи. Предимство на стоящите закачалки е, че не се налага монтаж за стената и могат да се местят от стая в стая, в зависимост от нуждите.

Закачалките за стена са друго приятно решение за окачане на външни или малко носени дрехи. Детската стенна закачалка, например, може да се монтира под тази за възрастните и така неусетно детето да се приучи къде да оставя якето си, подражавайки на възрастните. Монтирана в детската стая, може да се използва алтернативно за закачане на училищната раница или раницата за спорт.

Поръчайте още сега онлайн от ikea.bg

За да стане домът ви още по-подреден и уютен, разгледайте онлайн каталога на ikea.bg, където ще намерите всички изброени видове. Изберете тези, които съответстват на концепцията ви за ред и поръчайте лесно с няколко клика на мишката. Поръчката ще бъде приета и обработена до няколко часа и ще може да очаквате доставката на посочения от вас адрес след 1 до 5 дни, в зависимост от локацията. Продуктите на ИКЕА са еталон за качествена изработка и дълготрайност, а удоволствието от притежанието им е гарантирано.