Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Органайзери за стена

FLISAT, стенен артикул за съхранение, 002.907.78

FLISAT

стенен артикул за съхранение

002.907.78

29,90 лв
150 точки
Сравнение
LUSTIGT, стенен рафт, 303.818.52

LUSTIGT

стенен рафт

303.818.52

12,99 лв
65 точки
Сравнение

При ограничени пространства в дома се налага да използваме всяка възможност за допълнително място за съхранение. Това става най-рационално като заложим на стенен органайзер, тъй като чрез него се оползотворява най-добре стенната площ. Същевременно този тип решения са практични, красиви и многофункционални и са задължителното допълнение към всеки дом, имайки предвид колко голяма помощ оказват при подреждането на различните предмети, които всеки в семейството притежава и цени.

Какви предимства има стенният органайзер

Добре монтирано, това решение за съхранение ще ви служи дълги години. В ИКЕА можете да откриете няколко варианта на стенни органайзери, както и добри идеи за сглобяването според нуждите ви. Сред предложенията са както вариант с няколко рафта, така и еднорафтови решения за съвсем лимитирани пространства.

Изработени от масив, шперплат или МДФ, тези мебели са тук, за да ви помогнат с организацията. Свободата при монтиране позволява да го използвате за конкретните специфики на настоящата ситуация. Например ако използвате органайзера за играчките на малко дете, можете да го монтирате ниско над пода, което ще му осигури достъп до рафтовете и същевременно няма да е твърде високо, за да бъде опасно използването му от малките членове на семейството.

За какво можем да го използваме

• За играчки;
• За книги и учебници;
• За снимки и сувенири;
• За подреждане на колекции;
• За дрешки.

Най-голямото предимство на стенния органайзер е, че функциите му се изменят лесно спрямо конкретните нужди на ползващия го. Малкото дете може лесно да подрежда играчките си и да има достъп до тях по всяко време. Ученикът ще подреди книгите и учебниците си, а на останалото свободно място могат да се поставят рамки със снимки или сувенири. Също така на него можем да подредим колекцията си от фигурки, вази или други дребни предмети, така че да можем да им се радваме, без да заемат място по другите мебели.

Някои органайзери имат монтирани закачалки, на които могат да се използват за закачане на дрешки, което ги прави предпочитани в по-малките домове.

Поръчайте с доставка от ikea.bg

Поръчвайки онлайн от ikea.bg, вие си осигурявате удобството да се сдобиете с желаните артикули, без да напускате комфорта на дома си. В уеб каталога на ИКЕА са описани всички необходими специфики, така че можете да направите поръчка, без да се притеснявате от евентуални несъответствия с домашния интериор. ИКЕА предлагат доставка до адрес в рамките на един до пет дни и благодарение на това можете да се сдобиете с всичко необходимо бързо, лесно и на достъпна цена.