Списъкът с любими продукти е празен.
INNERLIG, пружинен матрак за разтегателно креватче, 903.393.89

INNERLIG пружинен матрак за разтегателно креватче

903.393.89

169,00 лв
845 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Мин. дължина: 130 см
Ширина: 80 см
Дебелина: 12 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 201 см
Широчина: 81 см
Височина: 12 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 8.72 кг
Бруто тегло: 9.00 кг
Бруто обем: 195.4 л
Материал
Материал
Текстил калъф:
62% памук, 38 % полиестер Пълнеж за завивка:
100 % полиестер Защитна материя:
100% полипропилен Пружина Bonell, част:
Стомана, Стомана Пълнеж за допълнителен комфорт:
Полиуретанова пяна 28 кг/м3, Стомана, Полиестерна вата Дюшеклък:
62% памук, 38% полиестер
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Сушене върху плоскост. Гладете с максимална температура 150°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Подходящ за всички разтягащи се легла на ИКЕА. За матрака на детето ви препоръчваме чаршафи с ластик LEN от памучно жарсе. Късите части могат да се добавят към леглото, когато детето порасне. Този матрак се състои от 3 части и всички са пакетирани заедно. Двете удължения на матрака нямат пружини, тъй като основното натоварване е в областта на раменете и бедрата. LEN чаршаф с ластик се предлага в 2 размера: Един подходящ за неудължен матрак (80х130 см) и един подходящ за матрак с една удължаваща част (80х165 см). Ципът е безопасен за деца, тъй като висулката е премахната. За да отворите или затворите ципа, поставете кламер през отвора. Уверете се, че сте махнали кламера след като приключите.
Дизайнер
Дизайнер
Synnöve Mork
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Всички ИКЕА матраци, включително матраците за разтегателни дивани, не съдържат химични забавители на горене, освен ако не се изискват от националното законодателство. Стараем се да използваме материали с огнеустойчиви свойства като бариери от влакна. Памукът в този продукт е отгледан с по-малко количество вода, изкуствени торове и пестициди като по този начин намаляваме негативното си въздействие върху околната среда, а фермерите получават по-голямо възнаграждение.
Предимства
Предимства
Пружините Bonell осигуряват чудесен комфорт и добра циркулация на въздуха.Защитен корпус от пяна и филцова подложка за допълнителен комфорт и здравина.
Издръжлив матрак, който може да се използва продължително време.С обезопасен цип, който не може да се отвори от дете.
Стилова група
Стилова група
Multi