Списъкът с любими продукти е празен.
BTI
PLUTTEN, матрак с пяна за разтегателно креватче, 503.393.91

PLUTTEN матрак с пяна за разтегателно креватче

503.393.91

79,90 лв
400 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Мин. дължина: 130 см
Ширина: 80 см
Дебелина: 7 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 205 см
Широчина: 81 см
Височина: 8 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 3.72 кг
Бруто тегло: 4.00 кг
Бруто обем: 132.0 л
Материал
Материал
Текстил калъф:
100% полипропилен Пълнеж за допълнителен комфорт:
Полиуретанова пяна 25 кг/м3
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Да не се пере. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене. За да почистите, забършете с влажна кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Късите части могат да се добавят към леглото, когато детето порасне. Този матрак се състои от 3 части и всички са пакетирани заедно. LEN чаршаф с ластик се предлага в 2 размера: Един подходящ за неудължен матрак (80х130 см) и един подходящ за матрак с една удължаваща част (80х165 см). Ципът е безопасен за деца, тъй като висулката е премахната. За да отворите или затворите ципа, поставете кламер през отвора. Уверете се, че сте махнали кламера след като приключите.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Всички ИКЕА матраци, включително матраците за разтегателни дивани, не съдържат химични забавители на горене, освен ако не се изискват от националното законодателство. Стараем се да използваме материали с огнеустойчиви свойства като бариери от влакна.
Предимства
Предимства
Повърхността на матрака е еднакво гладка и от двете страни. Можете да го обърнете лесно, ако желаете. Калъфът може да се забърсва, но не се премахва.С обезопасен цип, който не може да се отвори от дете.
Стилова група
Стилова група
Multi