Списъкът с любими продукти е празен.
JATTELIK, плюшена играчка динозавър/Тиранозавър рекс, 104.711.70

JATTELIK плюшена играчка динозавър/Тиранозавър рекс

104.711.70

25,90 лв
130 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 66 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 66 см
Широчина: 39 см
Височина: 23 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.29 кг
Бруто тегло: 0.30 кг
Бруто обем: 59.2 л
Материал
Материал
Материя:
100% полиестер Пълнеж:
100% полиестер - кухи влакна
Основни характеристики
Основни характеристики
Колекцията JÄTTELIK е мечтата на всички любители на динозаврите с всичко необходимо да превърнете детската стая във вълнуващ свят изпълнен с праисторически животни в различни размери, цветове и форми.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C, деликатно пране. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се за деца на възраст над 12 месеца. Този продукт е СЕ сертифициран.
Дизайнер
Дизайнер
Ann-Cathrine Sigrid Ståhlberg
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Хищният тиранозавър рекс тежал 9 тона и бил крал на гущерите с толкова голяма уста, че можел цял човек да се побере в нея - а зъбите му били с големината на банан! Колко ли му е била голяма четката за зъби?Този динозавър се предлага и в по-малки размери.
Представете си, че си имате приятел динозавър. Колекцията JÄTTELIK се състой от 11 меки варианта на тези великолепни праисторически животни - и едно яйце! И всички те са пухкави и склонни към приключения. Кой ви е любимия?Всички меки играчки са подходящи за гушкане и приспиване, те са добри слушатели и са запалени по игрите и белите. Освен това са надеждни и тествани за безопасност.
Стилова група
Стилова група
Multi