Списъкът с любими продукти е празен.
SILVERGLANS, LED осветителна лента за баня, 80 см, 704.396.53

SILVERGLANS LED осветителна лента за баня, 80 см

704.396.53

45,00 лв
225 точки
a_plus
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Поток на светлината: 520 Лумен
Дължина: 80 см
Ширина: 1.8 см
Височина: 1.8 см
Кабел, дължина: 2.0 м
Мощност: 7.5 W
Броя в пакет: 1 бр. в к-т
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 77 см
Широчина: 7 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.35 кг
Бруто тегло: 0.45 кг
Бруто обем: 1.3 л
Материал
Материал
Корпус на лампата:
Алуминий, Цветна полиестерна прахова боя Дифузер:
Поликарбонатна пластмаса Конзола:
Полиамидна пластмаса
Основни характеристики
Основни характеристики
Осветлението създава домашна атмосфера и прави всекидневния живот по-лесен. Тази LED лента е специално проектирана за серията ENHET, но разбира се може лесно да се монтират във всяка баня.
Полезна информация
Полезна информация
Артикулът може да се димира с помощта на безжичен димер TRÅDFRI, продава се отделно. Индекс на цветопредаване (CRI): 90. Вградено LED осветление. Източника на светлина е с живот около 25 000 часа. Това съответства на около 20 години, ако лампата се включва за по 3 часа на ден. За контрол през Amazon Alexa, Apple HomeKit или Google Home добавете предавателят TRÅDFRI и приложението IKEA Home smart. Може да се използва само с интелигентните продукти за осветление на ИКЕА. Можете да свържете колкото LED ленти поискате, но общата мощност на артикулите не трябва да надвишава максималната мощност на свързания(ите) драйвер(и). С по-мощта на безжичния димер TRÅDFRI ще можете да затъмнявате осветлението си без вътрешно окабеляване. Одобрен за IP44. Този продукт е СЕ сертифициран. В някой държави само упълномощени електротехници могат да работят върху електрически инсталации. Свържете се с местния орган по електроенергия, за да се посъветвате. Ако мислите да използвате драйвера SILVERGLANS в баня, трябва да го свържете към вече съществуваща електрическа инсталация. Да се допълни с LED драйвер SILVERGLANS, който се продава отделно.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
С тази LED лента ще получите и функционалност и приятна атмосфера във вашата баня ENHET - тя прави приготвянето за работа и за лягане по-спокойно, безопасно и лесно.Можете да поставите LED лентата под стенен шкаф и стенна етажерка ENHET, за да я включвате, докато работите - или я поставете в стенна етажерка, за да намирате предметите в нея по-лесно.
Стилова група
Стилова група
Multi