Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.
BROGRUND, сензорен смесител за мивка, 004.233.54

BROGRUND сензорен смесител за мивка

004.233.54

299,00 лв
1495 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (2 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Височина: 13 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 35 см
Широчина: 21 см
Височина: 7 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.14 кг
Бруто тегло: 1.65 кг
Бруто обем: 5.0 л
Материал
Материал
Тяло:
Цинк, Хромиран Сърцевина:
Месинг
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици. Никога не използвайте почистващ прах, телена гъба или препарат, който разтваря калций, съдържа киселина, алкохол или абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
Включен е водо- и енерго-спестяващ аератор (5.7 л/мин.) за системи с високо налягане. Приложен е инструмент, който улеснява инсталирането на смесителя. Включени са маркучи с връзка 3/8". Дължина: 35 см. Включени са свързващи маркучи, връзка 3/8". Дължина на връзката: 50 см. С включени 4 батерии (LR6 AA 1.5V). Артикулът е тестван и сертифициран съгласно актуалните Европейски стандарти за механика, качество, безопасност и хигиена, включително KIWA. Този кухненски смесител може да се използва в системи с високо налягане. Тестван за работа с максимално налягане 10 бара (1000 kPa). Препоръчително работно налягане: 1.0 - 5.0 бара (100 kPa - 500 kPa). Максимална температура в системата за гореща вода: 80°C/176°F. Разполагаме с резервни части, които ще удължат живота на артикула ви. За повече информация се свържете с отдел “Обслужване на клиенти” в магазин ИКЕА или на ikea.bg. Резервните батерии се предлагат в повечето магазини, където се продават алкални батерии. Ако не сте сигурни как да монтирате продукта, обърнете се към специалист. Инсталацията трябва да бъде съобразена със съответните строителни и водопроводни норми. Артикулът е подходящ за мивки както от магазините на ИКЕА, така и от други производители. Водата се пуска автоматично, когато датчика засече ръката ви или друг обект пред себе си и се спира автоматично 2 секунди след като премахнете поставеното. Температурата на водата може да се регулира като използвате ръкохватката отстрани на смесителя.
Дизайнер
Дизайнер
H Preutz/N Karlsson
За хората и планетата
За хората и планетата
Произвеждайки всички смесители и душове по начин, който ви помага да намалите консумацията на вода и енергия, водите по-природосъобразен живот у дома.
Предимства
Предимства
10 години гаранция. Прочетете повече за условията в гаранционната брошура.Вграден в смесителя аератор поддържа точния поток на водата намалявайки разхода на вода и електричество.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern