Списъкът с любими продукти е празен.
VARVIAL, чаршаф с ластик за кушетка, 80x200 см, 104.475.28

VARVIAL чаршаф с ластик за кушетка, 80x200 см

104.475.28

15,99 лв
80 точки
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Ширина: 80 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 28 см
Широчина: 14 см
Височина: 6 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.42 кг
Бруто тегло: 0.45 кг
Общ обем: 2.0 л
Материал
Материал
100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Плата от жарсе е машинно тъкан от 100% памук, което ви осигурява мека текстура, която е топла и уютна при допир с кожата. Освен това може да се разтяга, така чаршафа обгръща матрака ви перфектно - дори и при ъглите.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 4%. Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Гладете с максимална температура 200°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Чаршафът има ластик, който го прави подходящ за матраци с дебелина до 16 см.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Възобновяем материал (памук). Не е използван оптичен избелител. Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани. Безхлорно избелване.
Предимства
Предимства
Мекота и удобство по време на сън - памучното жарсе поема влагата и ви пази сухи през цялата нощ.Артикулът лесно се постеля на леглото и се хваща идеално, тъй като е еластичен.
Плетеното жарсе се поддържа лесно, тъй като не изисква гладене.Чаршафът е с ластик - подходящ е за матраци с височина до 25 см.