Списъкът с любими продукти е празен.
BIRTNA, светлоизолиращи завеси, к-т 2 бр, 904.807.74

BIRTNA светлоизолиращи завеси, к-т 2 бр

904.807.74

119,00 лв
595 точки
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 300 см
Ширина: 145 см
Тегло: 2.90 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 38 см
Широчина: 28 см
Височина: 8 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 2.77 кг
Бруто тегло: 2.88 кг
Бруто обем: 7.9 л
Материал
Материал
100% полиестер (мин. 80% рециклиран мат.)
Основни характеристики
Основни характеристики
Артикулът е мек като кадифе с външен вид като еленова кожа. Завесите BIRTNA са направени от рециклиран полиестер и спират светлината ефективно за повече лично пространство и за по-хубав сън. Меката цветова палитра е лесна за съчетаване.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Гладете с максимална температура 150°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Включва: 2 завеси. Мерките важат за всяка отделна дължина на завесите. Mожете да скъсите завесите без шевове с помощта на подлепваща лента SY (продава се отделно).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме рециклиран полиестер, добит от PET бутилки, в направата на този продукт ние изразходваме по-малко сурови материали и намаляваме негативното въздействие върху околната среда, докато вдъхваме живот на вече използвани материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Светлоизолиращите завеси пречат на светлината да преминава и напълно затъмняват стаята ви.Халките ви позволяват да окачите завесите директно на корниза.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern