Списъкът с любими продукти е празен.
GUNNLAUG, звукоабсорбираща завеса, 2 бр. в к-т, 805.001.74
Ново

GUNNLAUG звукоабсорбираща завеса, 2 бр. в к-т

805.001.74

115,00 лв
575 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 300 см
Ширина: 145 см
Тегло: 1.20 кг
Площ: 4.63 м²
Броя в пакет: 2 бр. в к-т
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 38 см
Широчина: 28 см
Височина: 8 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.52 кг
Бруто тегло: 1.61 кг
Бруто обем: 8.3 л
Материал
Материал
100% полиестер (100% рециклиран мат.)
Основни характеристики
Основни характеристики
Звукоабсорбиращата завеса GUNNLAUG има много функции. Тя е стилна, филтрира светлината и омекотява ежедневните шумове като тракане на чинии и прибори или скърцане на столове.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C, деликатно пране. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Гладете с максимална температура 110°C. Гладете откъм гърба. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Включва: 2 завеси. Звукопоглъщащите завеси GUNNLAUG са най-ефективни, когато са нагънати и на 9-15 см от стената. Подобрете още повече звуковата среда във вашия дом, като комбинирате звукопоглъщащите завеси GUNNLAUG с други артикули като килими, платове, мебели, мека мебел, легла и възглавници. За да уловите звуковите вълни и да увеличите максимално звукопоглъщането, нагънете завесите и осигурете пространство между стената и завесата. Мерките важат за всяка отделна дължина на завесите. Mожете да скъсите завесите без шевове с помощта на подлепваща лента SY (продава се отделно).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме рециклиран полиестер, добит от PET бутилки, в направата на този продукт ние изразходваме по-малко сурови материали и намаляваме негативното въздействие върху околната среда, докато вдъхваме живот на вече използвани материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Материята абсорбира звук, което намалява ехото и реверберацията при средно и високочестотните вълни, например от шума на съдове и прибори за хранене.Завесата е проверена в съответствие с ISO 354 и поглъща 50-100% повече средни и високи звукови честоти в сравнение с други тъкани с подобно качество и тегло.
Комбинацията от шенилови нишки и специалната конструкция на тъканта прави завесата звукоабсорбираща.Завесите смекчават светлината и ви защитават от любопитни погледи.
Завесите могат да се окачат на корниз или релса.Перделъка ви позволява лесно да създадете плисета с помощта на кукичка за завеси от серията RIKTIG.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern