Списъкът с любими продукти е празен.
HILJA, завеси, к-т 2 бр, 404.630.22

HILJA завеси, к-т 2 бр

404.630.22

29,90 лв
150 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 300 см
Ширина: 145 см
Тегло: 0.70 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 38 см
Широчина: 27 см
Височина: 4 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.91 кг
Бруто тегло: 1.00 кг
Общ обем: 3.7 л
Материал
Материал
100% полиестер (мин. 90% рециклиран мат.)
Основни характеристики
Основни характеристики
Затъмняващите завеси не позволяват на повечето светлина да влезе и денонощно прикриват стаята от външни наблюдатели, благодарение на това човек може да се уедини.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 4%. Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Гладете с максимална температура 150°C. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Включва: 2 завеси. Мерките се отнасят за всяка завеса панел. Mожете да скъсите завесите без шевове с помощта на подлепваща лента SY (продава се отделно).
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Полиестерът в плата е направен от рециклирани PET бутилки, като така намалява изразходването на нови суровини и отрицателното въздействие върху околната среда. Като използваме пълнеж от рециклиран полиестер в този продукт, ние изразходваме по-малко суровини и намаляваме въздействието върху околната среда.
Предимства
Предимства
Завесите са изработени от 65 рециклирани 0.5L бутилки от PET. Използвайки смет като ресурс ние правим крачка напред към по-екосъобразно бъдеще.Завесите пропускат дневна светлина, но ви защитават от любопитни погледи - идеални за прозорци с няколко пласта завеси.
Завесите могат да се окачат на корниз или релса.Перделъка ви позволява лесно да създадете плисета с помощта на кукичка за завеси от серията RIKTIG.
Можете да окачите завесите на корниз с помощта на скритите гайки или с халки и кукички.Завесите смекчават светлината и ви защитават от любопитни погледи.