Списъкът с любими продукти е празен.
ROSENVIAL, протектор за матрак, 90x200 см, 504.622.82

ROSENVIAL протектор за матрак, 90x200 см

504.622.82

79,90 лв
400 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Ширина: 90 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 47 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 14 см
Нетно тегло: 1.19 кг
Бруто тегло: 1.21 кг
Бруто обем: 7.2 л
Материал
Материал
Материя, лицева страна:
51.5% полиетилен, 48.5% полиестер (100% рециклиран мат.) Материя, опакова страна:
35% памук, 65% полиестер (100% рециклиран мат.) Пълнеж/подплата:
90% полиестер (мин. 80% рециклиран) / 10% вискоза
Основни характеристики
Основни характеристики
Често ли се събуждате изпотени през нощта? Този протектор за матрак съдържа материали, които регулират температурата и ви помагат да се събуждате отпочинали. Освен това предпазва матрака ви и удължава живота му.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 40°C, деликатно пране. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Протекторът за матрак има еластични ленти разположени на всеки ъгъл, които го правят подходящ за матраци с дебелина до 42 см.
Дизайнер
Дизайнер
Maja Ganszyniec
За хората и планетата
За хората и планетата
Възобновяем материал (памук). Чрез плоското опаковане на този абажур ние транспортираме по-малко празно пространство, оптимизираме товара си и по този начин намаляваме бройката на курсовете. Това допринася за намаляването на негативното въздействие върху околната среда. Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани. Полиестерът може да се рециклира многократно, което намалява въздействието ни върху околната среда. Всички продукти, съдържащи рециклирани материали изпълняват същите изисквания за качество и безопасност, които имаме за всичките си продукти.
Предимства
Предимства
Ватираният протектор за матрак е с плат, който осигурява по-хладна среда и е с пълнеж изработен главно от рециклирани материали.Пълнежът съдържа малки вискозни влакна обединени с восък, които абсорбират излишна топлина в случай, че температурата на тялото се повиши и я освобождават, когато падне. Така поддържате равномерна температура на тялото и се чувствате отпочинали сутринта.
Еластичните ленти разположени на всеки ъгъл придържат протектора на място.Поставен протектор между чаршафа и матрака защитава от петна и замърсявания и удължава живота на матрака.
Протекторът за матрак е подходящ за машинно пране при 40°C.
Стилова група
Стилова група
IKEA Multi