Списъкът с любими продукти е празен.
VIPPVEDEL, протектор за матрак, 140x200 см, 304.623.63

VIPPVEDEL протектор за матрак, 140x200 см

304.623.63

39,90 лв
200 точки
Цвят:
Изчерпано в онлайн магазина
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 200 см
Ширина: 140 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 46 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 16 см
Нетно тегло: 0.89 кг
Бруто тегло: 0.90 кг
Общ обем: 9.3 л
Материал
Материал
Топ материя/ Страни:
100% полиестер Облегалка, тапицерия:
100% полипропилен Пълнеж:
100% полиестер (мин. 80% рециклиран мат.)
Основни характеристики
Основни характеристики
Протекторът за матрак е с ластик, който го придържа на място и предпазва от петна. Лесно се пере и суши, а размера си остава същия след всяко вадене от пералнята.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Гъстота на нишките 176. Гъстотата на нишките посочва броя нишки на квадратен инч от материята. Колкото по-висока е гъстотата на нишките, толкова по-плътна е материята. Протекторът има ластик, който го прави подходящ за матраци с дебелина до 34 см.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме пълнеж от рециклиран полиестер в този продукт, ние изразходваме по-малко суровини и намаляваме въздействието върху околната среда. Полиестерът може да се рециклира многократно, което намалява въздействието ни върху околната среда. Всички продукти, съдържащи рециклирани материали изпълняват същите изисквания за качество и безопасност, които имаме за всичките си продукти.
Предимства
Предимства
Ватиран протектор за матрак с материя от полиестер и пълнеж изработен главно от рециклирани материали.Поставен протектор между чаршафа и матрака защитава от петна и замърсявания и удължава живота на матрака.
Протекторът има ластик, който го придържа на място и защитава страните на матрака.Протекторът за матраци е подходящ за машинно пране при 60°C. Температура, която убива праховите акари.