Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Единични топ матраци

TUDDAL, топ матрак, 90x200 см, 202.981.89

TUDDAL

топ матрак, 90x200 см

202.981.89

179,00 лв
895 точки
Сравнение
TALGJE, топ матрак, 90x200 см, 302.982.40

TALGJE

топ матрак, 90x200 см

302.982.40

99,00 лв
495 точки
Сравнение
TUSSOY, топ матрак, 90x200 см, 702.981.39

TUSSOY

топ матрак, 90x200 см

702.981.39

259,00 лв
1295 точки
Сравнение

Комфортът по време на сън е причина да инвестираме в продукти като просторно легло и хубав топ матрак. Важно е да усещаме удобство, докато спим, за да се събуждаме отпочинали и изпълнени с енергия на сутринта. Основата към спалнята трябва да е качествена и достатъчно мека, че да не ни причинява болки по тялото. Неудобните матраци могат да се превърнат в основна пречка за това да не се наспиваме пълноценно, което оправдава инвестирането на повече пари в хубав модел.

Кога е необходим единичен топ матрак

Неговото присъствие в спалнята ще ни осигури допълнителен комфорт и пълна наслада по време на нощния сън. Често се търси и за леглата на децата, както и когато:

  • често посрещаме гости ако не разполагаме с допълнителна стая, в която да настаним гостите си, често се налага да заложим на план Б, а именно да поставим единичния топ матрак на дивана в хола;
  • живеем под наем и не искаме да правим излишни инвестиции ако в наетото от нас жилище не е налице хубава спалня с качествен комплект за сън, това е още една разумна причина да купим единично топ покритие, на което да спим всяка нощ;
  • повишаване на хигиената единичните топ матраци на IKEA са идеалното решение, когато искаме да удължим максимално живота на основата, върху която спим всяка нощ. Те предотвратяват нейното износване и зацапване, което ги превръща в рентабилна инвестиция в много отношения;
  • нуждаем се от допълнителна мекота напълно възможно е да е успеем да постигнем желания от нас комфорт само и единствено с основния матрак. Поставянето на допълнителен такъв в единични размери е супер вариант да се насладим на пълни удобства.

Необходимостта от единично топ покритие за леглата може да настъпи в различни моменти от живота ни. Подобен компонент е добре да присъства в дома ни по ред причини, тъй като не заема място, лесен е за съхранение и много удобен за използване. В онлайн магазин ikea.bg ще откриете решения в размери за малки спални, както и на разумни цени, адаптирани към платежните способности на съвременния купувач.

Какви видове предлагаме в раздела

На сайта ни ще откриете разнообразен каталог с единични топ матраци, които предлагаме с отлично качество. Сред решенията ни са моделите с пълнеж от полиестер, памук и мемори пяна – могат да се навиват на руло и да се почистват лесно благодарение на сваляемия калъф. 

Всеки вид пълнеж осигурява мека основа за сън, така че тялото да може да се възстанови от натоварения ден. Повърхността следва неговите естествени извивки и не води до болки в гърба и кръста, както често се случва при некачествените изделия.

От ИКЕА България очакваме вашите поръчки на сайта и в някой от физическите ни магазини в град София, Варна, Бургас и Пловдив. Центърът ни за работа с клиенти е в пълна готовност за вашите запитвания, на които с радост ще откликнем.