Списъкът с любими продукти е празен.
GRONAMARANT, възглавница, ниска, спане по корем, 50x60 см, 004.604.31

GRONAMARANT възглавница, ниска, спане по корем, 50x60 см

004.604.31

25,90 лв
130 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 50 см
Ширина: 60 см
Пълнеж, тегло: 220 г
Общо тегло: 625 г
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 48 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 17 см
Нетно тегло: 0.67 кг
Бруто тегло: 0.72 кг
Бруто обем: 10.9 л
Материал
Материал
Калъф:
100% памук Пълнеж:
100% полиестер (мин. 80% рециклиран мат.) Подплата:
100% полипропилен Пълнеж:
100% полиестер (100% рециклиран мат.)
Основни характеристики
Основни характеристики
Тази възглавница е със здрава сърцевина и пухкав външен пълнеж. Двойният кант увеличава комфорта и осигурява повече опора. Разкош обградено от мек изтъкан чрез нищелков механизъм памук.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при нормална температура (макс. 80ºC). Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Гъстота на нишките: 252 на квадратен инч. Гъстотата на нишките посочва броя нишки на квадратен инч от материята. Колкото по-висока е гъстотата на нишките, толкова по-плътна е материята. Може да се допълни с протектор за възглавница, който защитава възглавницата от петна и мръсотия.
Дизайнер
Дизайнер
Maja Ganszyniec
За хората и планетата
За хората и планетата
Като използваме пълнеж от рециклиран полиестер в този продукт, ние изразходваме по-малко суровини и намаляваме въздействието върху околната среда. Възобновяем материал (памук). Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани. Полиестерът може да се рециклира многократно, което намалява въздействието ни върху околната среда. Всички продукти, съдържащи рециклирани материали изпълняват същите изисквания за качество и безопасност, които имаме за всичките си продукти.
Предимства
Предимства
По-ниска, лесна за поддръжка възглавница с мека изтъканата чрез нищелков механизъм памучна тъкан, която е запълнена с кухи влакна от рециклирани материали.Твърдата сърцевина е обградена от мек и пухкав пълнеж. Това означава, че получавате мека възглавница, която ви предоставя хубава опора и намалява напрежението във врата и раменете помагайки ви да се отпуснете.
Двойният кант създава джобове, в които пълнежа може да се движи. Това прави възглавницата по-плътна и увеличава опората, която осигурява.Получавате суха и удобна среда за спане, тъй като памучната материя диша, което помага на въздуха да циркулира и на влагата да се изпарява.
Ако сте човек, който спи по корем и се нуждаете от по-ниска възглавница, която изравнява главата с гърба ви, изберете тази възглавница.Възглавницата е подходяща за машинно пране при 60°C. Температура, която убива праховите акари.
Стилова група
Стилова група
IKEA Multi