Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Фенери

15 Продукти

Фенерите са приказен аксесоар, с който можем да придадем малко магия на дома си. Къде да ги поставим и какви видове да изберем? Вижте предложенията на ИКЕА!

Къде да поставим фенери

Фенерите имат по-скоро декоративна функция и придават изключителна романтика на всяко място. Наред с това обаче те продължават да изпълняват и първоначалната си функция – да осветяват. Можете да ги използвате по много разнообразни начини.

За градината

Класическото място за фенерите е именно градината. След залез тези малки аксесоари, излъчващи мека и нежна светлина, придават неповторимо очарование на мястото.

За дома

Макар в домовете си да имате разнообразни и качествени източници на светлина, фенерът може да бъде Вашият начин да си създадете фантастична реалност и да внесете допълнителен уют. Въпреки че обикновено свързваме този аксесоар с откритите пространства, той се ползва и на закрито. Бихте могли да поставите фенери в спалнята, в хола, а хлапетата много им се радват и в детската стая.

За заведение

Поставените на масите фенери внасят романтика. Визуално те отделят всяка маса и създават впечатлението за уединение.

За парти на открито

Когато веселбата продължава до тъмно, декоративното осветление на фенерчетата изиграва и своята практична роля. Те са подвижни и лесно се пренасят, така че можете да ги използвате без ограничение навсякъде: в парка, на къмпинг, на плажа, в гората…

Какви видове ще откриете в раздела

  • за чаена свещ;
  • за блок свещ с различни размери (в различните модели можете да поставите свещ с височина до 15 см, 25 см и др.);
  • с LED лампа (лед моделите работят с батерии);
  • висящи за окачване;
  • метални;
  • със стъклени или мрежести вратички, гарантиращи безопасност;
  • с дървени елементи;
  • с винтидж дизайн.

Защо да изберете от ИКЕА

Компанията IKEA неслучайно е един от най-разпознаваемите брандове в цял свят. Като производител на мебели, аксесоари и декорация, тя налага свой характерен стил в обзавеждането. Дизайнерите на компанията предлагат семпли и елегантни решения за интериора и екстериора, всяко от които е не само красиво и стилно, но и максимално полезно и ефективно.

Пълното разнообразие в каталога на ИКЕА България е достъпно за Вас онлайн на ikea.bg. В сайта ще откриете пълна информация за продуктите, както и препоръки за поддръжката им и идеи за декоративни комбинации. Имате възможност лесно да сравните моделите и цените и да поръчате за минути от всяка точка на страната.

Ако предпочитате да ни посетите на място, на Ваше разположение са магазини ИКЕА в София и Варна, както и центровете ни за поръчки в Бургас и Пловдив.