Списъкът с любими продукти е празен.
STOCKHOLM 2017, килим, гладко тъкан, 170x240см, 003.452.43

STOCKHOLM 2017 килим, гладко тъкан, 170x240см

003.452.43

359,00 лв
1795 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 240 см
Ширина: 170 см
Площ: 4.08 м²
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 63 см
Широчина: 45 см
Височина: 7 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 5.79 кг
Бруто тегло: 5.88 кг
Бруто обем: 20.1 л
Материал
Материал
Лице:
100% вълна Основна нишка:
100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Здрав, ръчно изработен килим от чиста вълна, годен за дългогодишна употреба. Класическият дизайн "рибена кост" е еднакво красив и от двете страни, което ви позволява да обърнете килима при нужда.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Да не се пере. Не избелвайте. Не сушете в сушилня. Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене. Редовно почиствайте с прахосмукачка и завъртайте килима. Всички нови вълнени килими се скубят, затова в началото редовно почиствайте с прахосмукачка. При сухи петна - отстранете ги незабавно като ги изстържете внимателно от периферията към центъра на петното. При влажни петна - не търкайте. Попийте с хартиени салфетки, след което почистете с кърпа и мек препарат. Професионално почистване на килими - при необходимост. При почистване на килими винаги използвайте стандартния накрайник за пода и никога въртящата се четка.
Полезна информация
Полезна информация
Килимът е ръчно тъкан. За този килим ще ви е нужна 1 подложка против хлъзгане STOPP FILT (165x235 см). Ако е необходимо, можете да я изрежете. За по-голяма безопасност и комфорт използвайте подложката против хлъзгане STOPP FILT; да се разположи под целия килим.
Дизайнер
Дизайнер
Maria Vinka
За хората и планетата
За хората и планетата
Възобновяем материал (памук). Възобновяем материал (вълна).
Предимства
Предимства
Всеки артикул е неповторим, тъй като е ръчно изтъкан от умели майстори. Произведени са в Индия в регулирани шивашки цехове с добри условия за работа и справедливи възнаграждения.Здравата, устойчива на замърсяване вълнена повърхност прави килима идеален за дневната стая или под масата за трапезария.
Двете страни на килима са с еднакви шарки- можете да го обръщате. Така той ще се износи по- бавно и ще има по- дълъг живот.Идеалното решение за дневната или под масата в трапезарията - върху гладкотъканата повърхност столовете се местят лесно и можете да почиствате.
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Modern