Списъкът с любими продукти е празен.
SOMMAR 2020, килим, 404.650.97

SOMMAR 2020 килим

404.650.97

35,90 лв
180 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 150 см
Ширина: 80 см
Площ: 1.20 м²
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 82 см
Широчина: -
Височина: -
Диаметър: 10 см
Нетно тегло: 1.23 кг
Бруто тегло: 1.25 кг
Общ обем: 5.8 л
Материал
Материал
100% памук
Основни характеристики
Основни характеристики
Вкарайте тропична атмосфера в дома си! Десена добавя носталгични и успокояващи летни чувства от отминали времена - освен това подхожда на колекциите SOLBLEKT, SOMMAR 2020 и SOLVINDEN 2020.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Свиване: максимум 10%. Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Не сушете в центрофуга. Гладете с максимална температура 200°C. Да не се носи на химическо чистене. Можете да възвърнете формата на продукта, докато е влажен.
Полезна информация
Полезна информация
За по-голяма безопасност и комфорт използвайте подложката против хлъзгане STOPP FILT; да се разположи под целия килим. За този килим ще ви е нужна 1 подложка против хлъзгане STOPP FILT (165x235 см). Ако е необходимо, можете да я изрежете. След като разопаковате и разгърнете килима си ще са му нужни до два дни, за да възвърне първоначалната си форма.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Възобновяем материал (памук). Този артикул може да бъде рециклиран. Поинтересувайте се за правилата и съоръженията за рециклиране във вашето населено място. Памукът в нашите продукти идва от по-устойчиви източници. Това означава, че памукът се рециклира или се отглежда с по-малко вода, по-малко торове и по-малко пестициди, като същевременно се увеличават печалбите на земеделските стопани.
Предимства
Предимства
Идеално допълнение за всички видове настилки, дори и за тези с подово отопление.Чистенето с прахосмукачка е лесно благодарение на равната повърхност.
Поддържа се лесно чрез машинно пране.