Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Конзолни маси

HEMNES, конзолна маса, 159x40 см, бяло обагряне, 002.518.14

HEMNES

конзолна маса, 159x40 см, бяло обагряне

002.518.14

299,00 лв
1495 точки
Сравнение
IDANAS, конзолна маса, 904.878.79
Ново

IDANAS

конзолна маса

904.878.79

299,00 лв
1495 точки
Сравнение

Конзолната маса е част от акцентните мебели и е предназначена за използване в хола, спалнята, антрето или коридора. Чудесна алтернатива за поставяне на ваза с цветя, снимки и други малки щрихи, което прави дома приветлив. В малка стая или тесен коридор, сдвояването на конзолната маса с огледало може да накара пространството да изглежда по-голямо. На сайта ни ikea.bg ще намерите сериозен асортимент от мебели на цени, на които трудно ще устоите.

Какво предлагаме

Дали в магазините ни в София и Варна, в центъра за поръчки в Пловдив и Бургас или на онлайн магазина ни, изборът от къде да пазарувате е изцяло ваш. Ето малка част от конзолните маси, които предлагаме в България, от които можете да избирате, за да направите дома си по-удобен, интересен, хубав и функционален с ИКЕА.

  • Диванни – обикновено са плътно прилепнали към дивана. Позволяват поставянето на декоративни елементи, като лампи, свещи или предмети, които трябва да са лесно достъпни. Могат да бъдат от различни материали – от дървени до стоманени, в зависимост от вашите предпочитания и нужди;
  • Минималистични – чудесна алтернатива на обемните бюра. Поставени на стена или персонализирани, за да отговорят на много различни нужди, което ги прави много гъвкави. Ненатрапчивият дизайн на тези тесни конзолни масички, ще накара ума ви да се чувства много ясен и ще поддържа производителността ви на максимум;
  • Бар маси – могат да бъдат сдвоени с рафт за вино или поставка за чаши. Като алтернативен вариант на бар, можете да използвате модерната и висока конзолна маса, като разположите гостите около нея. Някои от тях имат колелца, така че да могат лесно да се преместват от едно пространство в друго;
  • Бюфети – прекрасна опция, когато имате гости и трябва да сервирате храна, но използвате нормалните си плотове за други неща. Поставянето на конзолна маса с чекмеджета в кухнята или хола, може да служи като място за съхранение на съдове, чаши или декорация. 

Как да изберете маса в IKEA

Ако искате конзолната маса да се слее със съществуващото обзавеждане, съобразете я с мебелите в момента в стаята. Искате ли да създадете фокусна точка, която да е визуално интересна, изберете различен стил или материал от останалите мебели. Помислете за цвета. Ако стаята е с малки размери, спрете се на светло дърво, тъй като по-светлите цветове правят пространството да изглежда по-голямо. 

Търсите нещо за коридора – помислете за закупуването на стенна конзола или такава с чекмеджета, рафтове, или кубчета. Това ще увеличи функционалността на вашия вход, като даде на семейството и гостите място да поставят ключове, ръкавици, портмонета и т.н.