Списъкът с любими продукти е празен.
Ново
10441809_0

MOJLIGHET кутия 3 бр.

104.418.09

5,99 лв
30 точки
Цвят:
Наличност по магазини
изберете магазин
  • изберете магазин
  • IKEA София
    (34 бройки)
Възможни са разлики в цените, наличностите и продуктите в магазин ИКЕА София, ИКЕА онлайн магазин и ИКЕА центрове за поръчки.
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 14 см
Широчина: 10 см
Височина: 7 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.15 кг
Бруто тегло: 0.15 кг
Общ обем: 1.0 л
Материал
Материал
100% рециклиран плътен картон, Хартия
Основни характеристики
Основни характеристики
Тези три трайни и издръжливи кутии за съхранение от рециклирана хартия ви помагат да следите за малките вещи, които обикновено присъстват върху бюрото, нощното шкафче или до огледалото.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
No entries
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Хартията може да се рециклира множество пъти, като така намаляваме отпечатъка си върху околната среда. Продуктите съдържащи рециклирани материали и останалите ни продукти отговарят на едни и същи изисквания за качество и безопасност. Възобновяем материал (хартия). Поради негативното влияние върху околната среда в ИКЕА е забранено използването на хлорсъдържащи избелващи препарати при произвеждането на текстилни и хартиени продукти.
Предимства
Предимства
Артикулът е идеален за химикалки, грим, ленти за коса и други малки неща, които по принцип лесно изчезват.Трайна и издръжлива конструкция направена от 100% рециклиран картон.
Помага ви да поддържате бюрото си подредено, а повърхността свободна, за да пишете домашното си на нея.Кутиите са малки и лесни за пренасяне. Можете да ги използвате самостоятелно, да използвате по-широката кутия като капак или като основа за другите две.