Списъкът с любими продукти е празен.
BAXNA, органайзер, 17x20x6 см, 304.591.72

BAXNA органайзер, 17x20x6 см

304.591.72

3,99 лв
20 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (640 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 20 см
Дълбочина: 17 см
Височина: 6 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 21 см
Широчина: 18 см
Височина: 2 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.09 кг
Бруто тегло: 0.10 кг
Бруто обем: 0.6 л
Материал
Материал
Материя:
100% полиестер (мин. 90% рециклиран мат.) Приставка:
Полипропиленова пластмаса
Основни характеристики
Основни характеристики
Този органайзер от рециклиран полиестер ви помага да подреждате вещите си. Използвайте един или го комбинирайте с по-голям органайзер, за да създадете ред в хаоса.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Машинно пране, макс. 60°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Да не се глади. Да не се носи на химическо чистене.
Полезна информация
Полезна информация
Липсва информация
Дизайнер
Дизайнер
Paulin Machado
За хората и планетата
За хората и планетата
Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Като използваме рециклиран полиестер, добит от PET бутилки, в направата на този продукт ние изразходваме по-малко сурови материали и намаляваме негативното въздействие върху околната среда, докато вдъхваме живот на вече използвани материали.
Предимства
Предимства
Този малък органайзер BAXNA е подходящ плитки чекмеджета.Вътрешната страна на плата е с декоративен десен, който прави чекмеджето ви по-привлекателно.
Десенът и външния вид на този органайзер е подходящ за мебели от сериите HAUGA и IDANÄS. Разбира се, може да се поставя и в други мебели.Размерът на този артикул е подходящ за съхранение на малки предмети като ключове, ръкавици, зарядни устройства и кабели.
Артикулът е подходящ за машинно пране - просто не забравяйте да премахнете приставките под плата.Артикулът е одобрен за употреба в баня, също както всички останали органайзери от серията BAXNA.
Ще ви е по-лесно да намерите това, от което се нуждаете и ще спестите пространство, когато всичко е организирано.Материята е изработена от рециклиран полиестер. Използвайки смет като ресурс ние правим крачка напред към по- екосъобразно бъдеще.
Стилова група
Стилова група
Basic Traditional