Списъкът с любими продукти е празен.
ELVARLI, 3 елемента, 091.878.09

ELVARLI 3 елемента

091.878.09

1555,00 лв
7775 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (546 KB)
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (3 MB)
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (3 MB)
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 258.4 см
Дълбочина: 50.8 см
Мин. височина: 222 см
Макс. височина: 350 см
Включени продукти
Включени продукти
ELVARLI конзола за подпора, 2 бр/к-т (00296172)
Брой: x21

ELVARLI рафт (10296176)
Брой: x12

ELVARLI подпора (40296170)
Брой: x4

ELVARLI чекмедже (50433968)
Брой: x9
Материал
Материал
Алуминий, Прахово боядисано
Чекмедже, чело: ПДЧ, Пластмасов кант, Акрилна боя
Чекмедже, страни/ Чекмедже, гръб: ПДЧ, Пластмасово фолио
Чекмедже, дъно: МДФ, Отпечатък и щампа - акрилна боя
Страничен плот: ПДЧ, Акрилна боя, Пластмасов кант
Заден панел: МДФ, Акрилна боя, Пластмасов кант
Долен панел: Акрилна боя, Пластмасов кант, Плоскост от дървени частици и дървесно-влакнести плоскости с пластмасов пълнеж тип пчелна пита (100% рециклирана хартия)
Плоскост от дървени частици и дървесно-влакнести плоскости с пластмасов пълнеж тип пчелна пита (100% рециклирана хартия), Акрилна боя, Пластмасов кант
Основни характеристики
Основни характеристики
Липсва информация
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Към стенна шина са включени два крепежа, които позволяват аксесоари да бъдат монтирани и на издърпващата се част. Така използвате цялата височина до тавана. Една релса за дрехи с дължина 80 см побира около 24-26 ризи на закачалки. Един рафт с ширина 80 см побира около 10 чифта сгънати панталони или 24 тениски. Тази мебел трябва да бъде закрепена за тавана. Различните материали за таван изискват различни монтажни елементи. Използвайте монтажни елементи, подходящи за таваните във вашия дом (продават се отделно). Нужни са двама души за монтиране на този артикул.
Дизайнер
Дизайнер
Ehlén Johansson
За хората и планетата
За хората и планетата
Подпора/конзола за подпора: Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Чекмедже: Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Като използваме дървените стърготини и отпадъчната дървесина в направата на този продукт ние се възползваме от цялото дърво, а не само от стъблото. По този начин се грижим по-добре за наличните ни ресурси. Рафт: Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини. Продуктът е изработен от МДФ, с рамка от ПДЧ и пълнеж от хартия тип "пчелна пита". По този начин намаляваме употребата на дървесина в производството и се грижим по-добре за ресурсите на планетата.
Предимства
Предимства
Винаги можете да промените или допълните това открито решение за съхранение в зависимост от нуждите ви. Може би комбинацията, която сме предложили е перфектна за вас - или лесно можете да създадете своя.Рафтовете са подвижни, за да можете лесно да нагласите разстоянието между тях според нуждите си.
Вградените механизми за плавно затваряне улавят чекмеджетата в движение и ги затварят бавно, безшумно и плавно.Регулируемата височина от 222-350 см ви позволява да използвате цялата височина на тавана.
Стилова група
Стилова група
Липсва информация