Списъкът с любими продукти е празен.
VARDAGEN, грил тиган, 404.372.88

VARDAGEN грил тиган

404.372.88

59,90 лв
300 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 28 см
Ширина: 28 см
Височина: 5 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 56 см
Широчина: 29 см
Височина: 8 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 3.87 кг
Бруто тегло: 4.28 кг
Общ обем: 13.1 л
Материал
Материал
Чугун, Масло
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Да се мие само на ръка. Подходящ за газов котлон. Подходящ за индукционен котлон. Подходящ за стъклокерамичен котлон. Подходящ за чугунен котлон. Подходящ за употреба във фурна. Измийте този продукт преди да го използвате за първи път.
Полезна информация
Полезна информация
Тенджерата/тигана се нагрява по време на употреба. Поради тази причина винаги използвайте ръкохватки при пренасяне. Не излагайте тенджерата/тигана на резки промени в температурата, като я/го поставяте направо върху горещ котлон. Този продукт е предварително обработен с растително соево олио. За да омаслите чугунените тенджери/тигани, намажете малко количество олио върху всички повърхности. След това нагрейте тенджерата/тигана във фурна или на котлон с макс. 150°C за най-малко един час. Оставете я/го да се охлади и избършете излишното олио. Ако се появи ръжда, петна от храна или ако храната загаря и залепва тенджерата/тигана може да се изчисти с телена гъба или домакинска гъба с абразив и след това да се омасли отново. Използвайте котлон със същия или по-малък диаметър, за да спестите електроенергия.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Този артикул може да бъде рециклиран. Поинтересувайте се за правилата и съоръженията за рециклиране във вашето населено място.
Предимства
Предимства
С 25 години гаранция. Информация за условията ще намерите в гаранционната карта.Чугунът разпределя топлината равномерно и поддържа тигана загрят по-дълго, а храната получава равномерна коричка.
Подходящ за всякакви котлони, включително индукционен.Още по-дебелите стени и дъно на тигана разпределят топлината равномерно, за да постигнете добри резултати при готвене.
Двете дръжки улесняват повдигането на тигана.Артикулът може да се използва и във фурната, тъй като е изработен изцяло от метал.