Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Тигани за сотиране

HEMLAGAD, тиган за сотиране с капак, 404.625.17

HEMLAGAD

тиган за сотиране с капак

404.625.17

45,90 лв
230 точки
Сравнение
IKEA 365+, тиган за сотиране, 28 см, 404.881.26

IKEA 365+

тиган за сотиране, 28 см

404.881.26

65,90 лв
330 точки
Сравнение
FINMAT, тиган за сотиране с капак, 25 см, 605.175.71

FINMAT

тиган за сотиране с капак, 25 см

605.175.71

129,00 лв
645 точки
Сравнение
IKEA 365+, тиган за сотиране, 24 см, 004.842.53
Нова по-ниска цена

IKEA 365+

тиган за сотиране, 24 см

004.842.53

49,90 лв
250 точки
Предишна цена: 55,90 лв
Цената е валидна от: 28/08/2023
Сравнение

Трудно е да си представим както домашна, така и професионална кухня без тиган за сотиране. Този уред има нужната дълбочина, която позволява на храната да подскача, използвайки специална техника. В онлайн магазина на ИКЕА можете да откриете различни съдове за готвене както и модели с капаци и да ги получите на уникални цени. Ако искате да разгледате по-подробно съдовете, можете да посетите някой от физическите магазини в България – София и Варна, или в центровете ни за поръчки в Бургас и Пловдив.

Какви тигани за сотиране можете да откриете в IKEA

В каталога на сайта ikea.bg можете да откриете разнообразни модели тигани за сотиране, които ще ви свършат чудесна работа в приготвянето на любимите домашни ястия. ИКЕА предлага съдове с различни размери и тегло, така че да откриете най-подходящия за вас, който ще ви бъде удобен за кулинарни приключения.

Класическата форма е кръгла, тъй като тя е най-подходяща за удобно подхвърляне на зеленчуци или други ястия. Перфектната дълбочина ви позволява да приготвите необходимото количество храна, без да се налага да я готвите на порции. Можете да поръчате на ikea.bg, където ще откриете много предложения, съобразени с различни нужди. 

Какъв материал да изберете

Разновидностите на тиганите за сотиране се определят от видовете материали, от които те са направени. Най-често срещаните са:

  • алуминий – това е един от достъпните варианти. Такъв тиган за сотиране се нагрява бързо. Важно е огънят да не е много силен и храната да се разбърква през цялото време по дъното на съда. Кухненските принадлежности за разбъркване на храна трябва да са силиконови или дървени, защото металът може да надраска алуминиевата повърхност;
  • неръждаема стомана – повърхността се затопля равномерно и е в състояние да задържа топлина за дълго време, така че е подходящ за готвене на голямо разнообразие от ястия – както пържени, така и задушени. Съдовете от неръждаема стомана са изключително подходящи за този метод на готвене;
  • мед – те винаги са покрити с неръждаема стомана. Изглежда много впечатляващо, подходящо за приготвяне на ястия, които се нуждаят от промяна на температурата по време на готвене. Това се дължи на факта, че медта бързо се загрява и охлажда.

Голям плюс на тиганите за сотиране са незалепващите покрития, които помагат за перфектното приготвяне на храната.