Списъкът с любими продукти е празен.
IKEA 365+, тенджера с капак, 102.567.50

IKEA 365+ тенджера с капак

102.567.50

49,90 лв
250 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Височина: 16 см
Диаметър: 24 см
Обем: 5 л
Размери на опаковката
Package Number: 1
Length: 33 см
Широчина: 24 см
Височина: 16 см
Diameter: -
Нетно тегло: 2.15 кг
Gross Weight: 2.18 кг
Gross Volume: 12.5 л
Материал
Материал
Капак:
Топлоустойчиво стъкло Дръжка/ Корпус/ Корпус:
Неръждаема стомана
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Продуктът е подходящ за съдомиялна машина. Подходящ за газов котлон. Подходящ за индукционен котлон. Подходящ за стъклокерамичен котлон. Подходящ за чугунен котлон. Подходящ за употреба във фурна.
Дизайнер
Дизайнер
Preutz/Wihlborg/Braasch/Karlsson
Предимства
Предимства
С 5 години гаранция.Тенджерите са с градуирана скала от вътрешната страна, която ви позволява да измервате количеството на течността в тях.
Дебело дъно с един слой алуминий между два слоя неръждаема стомана. Осигурява равномерно и ефективно нагряване и намалява риска от загаряне или залепване на храната. Благодарение на практичния дизайн на дръжките по-малките тенджери се побират в по-големите от същата серия. Освен това не заемат много пространство, за да има място и за други вещи в шкафа.
Подходящ за всякакви котлони, включително индукционен.Външно покритие от полирана стомана - петната не са толкова видими, колкото върху гланцови повърхности.
Вентилът за парата намалява налягането и предотвратява лесното изкипяване на храната.Изделието е изработено от неръждаема стомана, която прави тигана здрав и лесен за почистване.
С капака съдържанието на тенджерата ще заври по-бързо, така че пестите време, електроенергия и средства и в същото време намалявате отражението върху околната среда.