Списъкът с любими продукти е празен.
FINPUTSAD, съдомиялна за вграждане, 704.756.22

FINPUTSAD съдомиялна за вграждане

704.756.22

1099,00 лв
5495 точки
c_new
Информация за енергиен клас
Доставка
Доставка
5 години гаранция
Продуктова гаранция
Размери Материал Основни характеристики Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 44.8 см
Дълбочина: 55.5 см
Височина: 82.0 см
Кабел, дължина: 130.0 см
Тегло: 29.60 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 89 см
Широчина: 68 см
Височина: 50 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 28.17 кг
Бруто тегло: 31.60 кг
Бруто обем: 300.4 л
Материал
Материал
Липсва информация
Основни характеристики
Основни характеристики
Тази енергоспестяваща съдомиялна машина е снабдена с 3 сушилници за по-голям капацитет и много интелигентни функции, които ще улеснят живота ви. Тиха и подходяща за по-малки домове с открит план.
Полезна информация
Полезна информация
Ниво на шума: 41 dB (A). Волтаж: 220-240V. Вместимост: 10 комплекта. Този продукт е СЕ сертифициран. Автоматично измиване. Програма Еко. Интензивна програма. Бързо миене, 30 мин. Бързо миене, 80 мин. Предварително измиване Деликатна програма (за чаши) Изключително ниски нива на шум. Грижа за уреда. Сушене DryPlus. Кратка прогрма Ще намерите пълна информация за инсталирането, програмите и използването на продукта в раздела "Инструкции и документи за монтаж". Този модел е предназначен за вграждане. Приложен е захранващ кабел с щепсел. За допълнителна защита е приложена влагозащитна лента. Плот, врата, цокъл и дръжки се продават отделно
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
5 години гаранция. Информация за условията ще намерите в гаранционната карта.Миенето на ръка обикновено изисква 5 пъти повече вода от миенето в съдомиялна, която освен вода пести и електроенергия. А мие ли съдовете до блясък? Разбира се!
Съдомиялната машина е снабдена с функция, която установява броя на съдовете в нея и колко са мръсни. Благодарение на тази информация количеството на водата се контролира автоматично.Към края на програмата вратата се отваря и остава открехната, което позволява на съдовете да изсъхват възможно най-бързо.
Функцията светлинен лъч се активира, докато електроуреда работи и прожектира светлина на пода.Приглушен звуков сигнал известява края на прграмата.
С функцията отложен старт ще можете да пускате съдомиялната, когато искате. Тази машина може да отложи миенето 12 часа.Съдомиялната машина е снабдена с 3 нива, което й позволява да побира повече съдове и улеснява подреждането им в нея.
Можете да регулирате височината на горната кошница, за да си освободите място за различни по големина чаши и чинии.Можете да персонализирате пространството с помощта на подвижните кошници за прибори и сгъваемите рафтове за чаши и чинии.
Артикулът е снабден с индикатор на нивата на солта. Омекотителят прави варовиковата вода мека за най-добри резултати при миенето и предотвратява образуването на котлен камък в съдомиялната.Система за спиране на водата засича евентуално протичане и автоматично прекъсва водоподаването.
Стилова група
Стилова група
Multi