Списъкът с любими продукти е празен.
RENGORA, съдомиялна за вграждане, 404.755.72

RENGORA съдомиялна за вграждане

404.755.72

799,00 лв
3995 точки
e_new
Информация за енергиен клас
Доставка
Доставка
5 години гаранция
Продуктова гаранция
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (5 MB)
Размери Материал Основни характеристики Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 59.8 см
Дълбочина: 55.5 см
Височина: 82.0 см
Кабел, дължина: 130.0 см
Тегло: 35.50 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 91 см
Широчина: 68 см
Височина: 63 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 33.50 кг
Бруто тегло: 37.50 кг
Бруто обем: 383.9 л
Материал
Материал
Липсва информация
Основни характеристики
Основни характеристики
Тази съдомиялна чиния ще направи миенето на ръка ненужно. Освен това изразходва по-малко електроенергия и вода. Сдобивате се с всички основни функции, от които се нуждаете за по-лесен живот в кухнята.
Полезна информация
Полезна информация
Ниво на шума: 46 dB (A). Волтаж: 220-240V. Капацитет 13 комплекта. Този продукт е СЕ сертифициран. Обикновено пране. Програма Еко. Интензивна програма. Бързо миене. Предварително измиване Санитарно измиване. Грижа за уреда. Ще намерите пълна информация за инсталирането, програмите и използването на продукта в раздела "Инструкции и документи за монтаж". Този модел е предназначен за вграждане. Приложен е захранващ кабел с щепсел. За допълнителна защита е приложена влагозащитна лента. Плот, врата, цокъл и дръжки се продават отделно
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
5 години гаранция. Информация за условията ще намерите в гаранционната карта.Миенето на ръка обикновено изисква 5 пъти повече вода от миенето в съдомиялна, която освен вода пести и електроенергия. А мие ли съдовете до блясък? Разбира се!
Към края на програмата вратата се отваря и остава открехната, което позволява на съдовете да изсъхват възможно най-бързо.Приглушен звуков сигнал известява края на прграмата.
С функцията отложен старт ще можете да пускате съдомиялната, когато искате. Тази машина може да отложи миенето 12 часа.Можете да регулирате височината на горната кошница, за да си освободите място за различни по големина чаши и чинии.
Артикулът е снабден с индикатор на нивата на солта. Омекотителят прави варовиковата вода мека за най-добри резултати при миенето и предотвратява образуването на котлен камък в съдомиялната.Система за спиране на водата засича евентуално протичане и автоматично прекъсва водоподаването.
Стилова група
Стилова група
Multi