Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Свободностоящи хладилници/фризери

LAGAN, хладилник с фризер, 004.969.39

LAGAN

хладилник с фризер

004.969.39

399,00 лв
1995 точки
f_new
Сравнение
MEDGANG, хладилник/фризер, 504.901.24

MEDGANG

хладилник/фризер

504.901.24

1099,00 лв
5495 точки
e_new
Сравнение
VINTERKALL, хладилник/фризер с френска врата, 604.901.28

VINTERKALL

хладилник/фризер с френска врата

604.901.28

1999,00 лв
9995 точки
f_new
Сравнение
LAGAN, хладилник/фризер, 704.901.18

LAGAN

хладилник/фризер

704.901.18

799,00 лв
3995 точки
f_new
Сравнение
TILLREDA, хладилник, 104.969.53

TILLREDA

хладилник

104.969.53

229,00 лв
1145 точки
f_new
Сравнение

Защо да изберете свободностоящ хладилник или фризер и по какво се различават моделите? Разгледайте предложенията на ИКЕА!

Защо да са свободностоящи

Когато хладилникът или фризерът не е вграден, а е свободностоящ, е много по-лесно планирането на обзавеждането на кухнята и реализацията на проекта. Няма нужда да напасвате до милиметър електроуреда с модулите за вграждане, няма нужда от мебелни промени – просто измервате свободното пространство, с което разполагате, избирате подходящ размер уред и го поставяте. Няма сложен монтаж, достатъчно е да осигурите електрически контакт, и устройството е готово да работи. Съвременните хладилници и фризери са достатъчно елегантни и стилни, за да се впишат в обстановката на кухнята, без да е нужно да ги криете зад специални врати.

Какви видове открити хладилници и фризери предлагаме

Обърнете внимание на разнообразието от модели в раздела. Тук ще откриете предложения за всеки бюджет и всеки интериор. Предлаганите уреди са с 5 години гаранция.

  1. Комбиниран – хладилник с фризер. Това е универсален вариант, при който имате два уреда в едно, като всеки от тях е с голяма вместимост.
  2. Хладилник с камера. По-компактен вариант, при който можете да охлаждате и да замразявате хранителни продукти, дори и да разполагате с по-ограничено пространство.
  3. Хладилник. Стилен вариант, при който вратичките и рафтовете са стъклени за максимален комфорт и добра видимост.
  4. Фризер. Удобен помощник, с който можете дълго да съхранявате прясно месо, зеленчуци, подправки, сладолед и много други храни. Имате функция за бързо замразяване, с която запазвате максимално свежестта и вкусовите качества на продуктите. Фризерите от серията на ИКЕА са с автоматичен контрол на влажността, който предотвратява заледяването. Може да е с предно отваряне или тип ракла.
  5. С френски врати. Двукрилните варианти са отличен избор за големи домакинства, в които е нужно да се съхраняват сериозни количества храна и напитки. 

Защо да изберете от каталога на ИКЕА

Електроуредите за кухни, които предлагаме от IKEA България, постигат перфектното съотношение между отлична функционалност, безупречно качество, елегантна визия, дълъг живот и достъпни цени. Можете да изберете модели с енергиен клас А за максимална икономия на електричество. Размерите им варират. Ширината обикновено е стандартна (55-60 см), но височината варира от 60 см до близо 2 м.

Можете да разгледате офертите ни на място в нашите магазини в София и Варна или в центрове за поръчки в Бургас и Пловдив. Ако пък се намирате далеч от тези локации или пък нямате време да ни посетите, пазаруването е още по-просто – можете да поръчате за секунди онлайн на нашия сайт ikea.bg. Доставяме до всяка точка на България.