Списъкът с любими продукти е празен.

Перални

3 Продукти
TVATTAD, вградена пералня, 404.889.80

TVATTAD

вградена пералня

404.889.80

999,00 лв
4995 точки
f_new
TVATTAD, вградена пералня, 704.334.44

TVATTAD

вградена пералня

704.334.44

999,00 лв
4995 точки
a_plus_plus
TVATTAD, вградена пералня/сушилня, 604.940.65
Ново

TVATTAD

вградена пералня/сушилня

604.940.65

1499,00 лв
7495 точки
d
Изчерпано в онлайн магазина

Какво е важно при избора на качествена пералня? Вижте нашите съвети, както и малко информация за характеристиките на моделите, предлагани от IKEA.

Как да изберем перална машина

Размери

Звучи елементарно, но е изключително важно преди всичко друго, да обърнете внимание на размерите на пространството, с което разполагате, както и на тези на пералната машина. Понякога несъответствието идва от някакви си 1-2 сантиметра. Този показател е особено важен за вградените модели – там всичко трябва да е изчислено прецизно: ширина, височина и дълбочина.

Енергиен клас

Пералните са едни от най-често използваните и най-енергоемки електроуреди. А повече електричество означава по-високи сметки. Най-ниският енергиен клас е А+++.

Центрофуга

Мощността на уреда определя възможностите на центрофугата. Колкото повече обороти може да вдигне, толкова по-сухи ще бъдат дрехите след изпиране. Насочете се към модели, които предлагат обороти между 600 и 1500.

Капацитет

От колко души се състои Вашето домакинство? Това е от съществено значение, когато избирате колко пране трябва да побира машината. Максимумът за тегло при различните модели е между 5 и 8 кг.

Програми

Програматорът може да е електронен, механичен или комбиниран. Основните програми се различават по времетраенето, температурата, броя изплаквания, и мощността на центрофугата. Пералните имат опции за изпиране на няколко различни типа тъкани.

Какви характеристики притежават пералните в раздела

• 8 кг капацитет;
• 7 програми за пране, включително „Памук“, „Синтетика“, „Деликатни“, „Пара“, „Дънкови платове“;
• При добавяне на повече препарат, пералната машина удължава времетраенето на цикъла на изплакване;
• Контрол на товара в барабана – разпределя го равномерно;
• Настройва количеството вода според обема на тъканите в барабана;
• При засечен проблем, който може да доведе до преливане, спира притокът на вода към уреда;
• Функция „отложен старт“;
• В комплекта са включени панти за вграждане, захранващ кабел и др.

Защо да изберете от ИКЕА

Качествената бяла техника е в състояние да спести време, пари и грижи. И тъй като за нас, в IKEA, е важно да предложим на своите клиенти максимално функционален и комфортен дом, наред с мебелите, аксесоарите и домашния текстил, ние предлагаме и висококачествени електроуреди на разумни цени.

Можете да разгледате моделите по всяко време онлайн на нашия сайт ikea.bg. Бихте могли да получите подробна информация и от нашите консултанти на място във физическите ни магазини и центровете за поръчки в най-големите градове в България: София, Варна, Пловдив и Бургас.