Списъкът с любими продукти е празен.
SKYDRAG, LED осветителна лента със сензор, 40 см, 904.396.28

SKYDRAG LED осветителна лента със сензор, 40 см

904.396.28

19,99 лв
100 точки
a_plus
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Поток на светлината: 220 Лумен
Дължина: 40 см
Ширина: 1.8 см
Височина: 1.8 см
Кабел, дължина: 3.5 м
Мощност: 3.6 W
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 37 см
Широчина: 7 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.23 кг
Бруто тегло: 0.32 кг
Бруто обем: 0.8 л
Материал
Материал
Корпус на лампата:
Алуминий, Цветна полиестерна прахова боя Дифузер:
Поликарбонатна пластмаса Конзола:
Полиамидна пластмаса
Основни характеристики
Основни характеристики
Осветлението създава домашна атмосфера и прави всекидневния живот по-лесен. Тези LED ленти са специално проектирани за серията ENHET, но разбира се могат лесно да се монтират във всяка кухня.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Да се допълни с LED драйвер TRÅDFRI и захранващ кабел FÖRNIMMA, продават се отделно. Можете да свържете колкото LED ленти поискате, но общата мощност на артикулите не трябва да надвишава максималната мощност на свързания(ите) драйвер(и). Артикулът може да се димира с помощта на безжичен димер TRÅDFRI, продава се отделно. Вградено LED осветление. Източника на светлина е с живот около 25 000 часа. Това съответства на около 20 години, ако лампата се включва за по 3 часа на ден. Светъл цвят: топло бяло (2700 Kelvin). За контрол през Amazon Alexa, Apple HomeKit или Google Home добавете предавателят TRÅDFRI и приложението IKEA Home smart. Артикулът може да се димира с повечето стенни димери. Този продукт е СЕ сертифициран.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Възможно е да е необходима специална обработка на отпадъците. За повече информация моля, обърнете се към местните власти.
Предимства
Предимства
Светодиодите изразходват до 85% по-малко електроенергия и издържат 20 пъти повече от обикновените крушки.С тази LED лента ще получите и функционалност и приятна атмосфера във вашата кухня ENHET - тя прави готвенето по-развлекателно, по-безопасно и по-лесно.
Можете да поставите LED лентата под стенен шкаф и рамка за стена ENHET и да я включвате, докато работите - или я използвайте, за да създадете удобно осветление в откритите рамки за стена.Ако свържете LED лентата към драйвер и безжичен димер TRÅDFRI, ще можете лесно да изключвате, включвате и димирате осветлението си.
Стилова група
Стилова група
IKEA Multi