Списъкът с любими продукти е празен.
ENHET, стенна етажерка, 60x15x75 см, 804.489.68

ENHET стенна етажерка, 60x15x75 см

804.489.68

75,00 лв
375 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
10 години гаранция
Продуктова гаранция
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (3 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 60 см
Дълбочина: 15 см
Височина: 75 см
Макс. натоварване/рафт: 5 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 76 см
Широчина: 20 см
Височина: 8 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 4.70 кг
Бруто тегло: 5.38 кг
Бруто обем: 11.7 л
Материал
Материал
Тръби:
Стомана, Прахово боядисана Рафт:
Галванизирана стомана, Прахово боядисана Клин:
Стомана, Епоксидно/Акрилно покритие
Основни характеристики
Основни характеристики
Серията ENHET ви позволява лесно да започнете от нулата в кухнята, банята или пералното помещение. Тази рамка държи вещите ви на открито. Персонализирайте я като изберете цвета й и като поставите бурканите и бутилките си на показ.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с мек сапунен разтвор. Почистете със суха и чиста кърпа. Влажните следи трябва да се подсушават възможно най-бързо, за да се предотврати проникването на влага.
Полезна информация
Полезна информация
Артикулът трябва да бъде закрепен към стената за безопасен монтаж. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом, продават се отделно. Включени са съединителни елементи за свързване на рамки за стенен шкаф. Артикулът може да се комбинира с висящо огледало ENHET за рамка, което се продава отделно.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden/F Cayouette
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
Тази открита рамка с 2 рафта е перфектна, за да създадете допълнително място за съхранение над работния плот, мивката или там където имате свободна стена.Откритите рафтове ви осигуряват добър общ преглед и лесен достъп до бутилките, бурканите и други предмети, които използвате ежедневно.
Може да използвате това открито решение, за да създадете свои собствен стил вкъщи. Поставете на показ вещите, които обичате или подчертайте определен мотив или цвят?Откритите решения за съхранение правят стаята да изглежда по-обширна.
Защо не опитате комбинацията от открити и затворени решения за съхранение? Поставете често използваните предмети в откритите рамки ENHET и скрийте останалите в закритите шкафове ENHET.Поставете кукички отстрани на рамката, за да закачвате кърпи или други предмети. Не се налага да пробивате дупки в стените. Продават се отделно.
Възползвайте се максимално от пространството си като поставите релса за куки от серията ENHET към рамката или рафтовете, продава се отделно.Добавете висящ вътрешен рафт или въртящ се органайзер ENHET, за да създадете дори и повече възможности за съхранение, продават се отделно.
Прахово боядисаната и галванизираната стомана издържа на много години употреба във влажни помещения.Добавете висящо огледало от серията ENHET, за да ви е по-лесно да се подготвите за работа и за да направите банята си да изглежда по-светла и по-голяма, продава се отделно.
Неповторимите клиновидни дюбели правят сглобяването лесно, а крепежните елементи за почти невидими.10 години гаранция. Прочетете повече за условията в гаранционната брошура.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern