Списъкът с любими продукти е празен.
VATTUDALEN, мивка с 1 1/2 корито и отцедник, 303.151.69

VATTUDALEN мивка с 1 1/2 корито и отцедник

303.151.69

199,00 лв
995 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (3 MB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 88.0 см
Дълбочина: 53.1 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 93 см
Широчина: 59 см
Височина: 24 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 5.32 кг
Бруто тегло: 6.09 кг
Общ обем: 131.1 л
Материал
Материал
Основен елемент:
Неръждаема стомана Полиуретанова пяна:
Полиуретанова пластмаса
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. При почистване винаги забърсвайте и търкайте мивката по посока на стоманените ленти. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици. Не използвайте абразивни прахове, стоманена вълна, твърди или остри инструменти, които могат да надраскат повърхността на неръждаемата стомана.
Полезна информация
Полезна информация
Да се допълни със сифон и филтър от серията LILLVIKEN. Артикулът може да се допълни с тапа за мивка от серията LILLVIKEN. Съчетава се с рамки за шкаф с мин. широчина 60 см. Артикулът може да се допълни с аксесоари за мивка GRUNDVATTNET за ефикасно използване на пространството върху мивката. Този продукт е СЕ сертифициран. Когато неръждаемата стомана е нова е естествено първите драскотини да са видими. Те започват да изчезват с течение на времето чрез продължителна употреба, при което се развива матов цвят. За да пробиете отвор за кухненския смесител, препоръчваме да използвате комплект инструменти FIXA (2 части). Те се продават отделно.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
Предимства
Предимства
С 25 години гаранция. Информация за условията ще намерите в гаранционната карта.Може да се монтира с отцедника отляво или отдясно.
Мивка от неръждаема стомана - хигиеничен, здрав и устойчив материал, който се почиства лесно.Под мивката се намира звукоизолиращ материал, който намалява резонанса в метала, когато я използвате и благодарение на това нивото на звука е понижено.