Списъкът с любими продукти е празен.
SKOGSA, плот, 003.829.90

SKOGSA плот

003.829.90

500,00 лв
2500 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Дължина: 246 см
Дълбочина: 63.5 см
Дебелина: 3.8 см
Размери на опаковката
Package Number: 1
Дължина: 253 см
Широчина: 65 см
Височина: 5 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 36.81 кг
Бруто тегло: 38.84 кг
Общ обем: 74.0 л
Материал
Материал
Плот на маса/ Задна страна/ Кант:
Масив, дъб, Маслено-акрилни Основен елемент:
ПДЧ
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Третирайте повърхността на плота с масло за дърво при следи от износване или изсъхване. За да почистите, забършете с мека кърпа, напоена с вода и мек почистващ препарат или сапун, ако е необходимо. За да подсушите, забършете с чиста кърпа. Леки петна могат да се отстранят с гъба, напоена с вода или мек сапунен разтвор или с фина шкурка.
Полезна информация
Полезна информация
Плотът е предварително обработен с твърд парафин. Не е необходимо допълнително третиране, докато не се появят следи от износване. Никога не режете директно върху работния плот - винаги използвайте дъска. Не прекарвайте предмети с остри или неравни ръбове по повърхността на плота, тъй като това може да го надраска. На долната част на работния плот над съдомиялната машина трябва да се монтира преграда против пръскане FIXA за допълнителна защита срещу влага. Неподходящ за употреба във влажни помещения.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
Предимства
Предимства
25 години гаранция.Плот с горен слой от масивно дърво - здрав естествен материал, който може да бъде обработван с шкурка и да се третира при нужда.
Всеки плот е уникат с разнообразна текстура и естествени цветови вариации, които са част от чара на дървесината.Можете да отрежете плота до желаната дължина и да покриете ръбовете с 2-те приложени лайстни за окантване.