Списъкът с любими продукти е празен.
BEKVAM, столче-стълба, 301.788.79

BEKVAM столче-стълба

301.788.79

29,90 лв
150 точки
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (633 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 43 см
Дълбочина: 39 см
Височина: 50 см
Макс. тегло: 100 кг
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 49 см
Широчина: 40 см
Височина: 7 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 3.84 кг
Бруто тегло: 4.10 кг
Бруто обем: 13.6 л
Материал
Материал
Рамка:
Масив бреза Стъпало/ Горна част:
Масив бреза, Лепило
Основни характеристики
Основни характеристики
Столче-стълба, което ще ви помогне да достигате високите места.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с кърпа, напоена с мек почистващ препарат. Почистете със суха и чиста кърпа. Затегнете винтовете отново, когато е необходимо за най-добро качество.
Полезна информация
Полезна информация
Поради риск от подхлъзване, не боядисвайте продукта с обикновена боя. Можете да използвате гланцов лак BEHANDLA, за да направите повърхността по-малко хлъзгава, устойчива и да придадете индивидуален акцент. Продуктът може да се рециклира или да се използва за производство на енергия, ако разполагате с подходящите за това условия.
Дизайнер
Дизайнер
Nike Karlsson
За хората и планетата
За хората и планетата
Използвайки възобновяем материал като дървесината в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Столче-стълба, което ще ви помогне да достигате високите места.Отворът за дръжка в горното стъпало прави столчето лесно за преместване.
Масивна дървесина - здрав, естествен материал, който може да се полира и обработва при нужда.Брезата е твърда дървесина с право влакно, светъл цвят и светлокафяви чепове. С времето цвета се променя от кремав до светлокехлибарен.
Това столче-стълба е тествано в съответствие с едни от най-стриктните стандарти за стабилност, устойчивост и безопасност, за да издържи на многогодишна всекидневна употреба вкъщи.
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Traditional