Списъкът с любими продукти е празен.
HALLBAR, кош, 35л, 504.202.06

HALLBAR кош, 35л

504.202.06

25,90 лв
130 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (887 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Височина: 55.0 см
Обем: 35 л
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 55 см
Широчина: 40 см
Височина: 26 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.63 кг
Бруто тегло: 1.63 кг
Общ обем: 57.2 л

Брой пакети: 2
Дължина: 38 см
Широчина: 25 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.33 кг
Бруто тегло: 0.34 кг
Общ обем: 2.9 л
Материал
Материал
Полипропиленова пластмаса (мин. 20% рециклиран мат.)
Основни характеристики
Основни характеристики
Знаете ли как вашите отпадъци могат да се превърнат в нов ресурс? Серията HÅLLBAR ви помага да сортирате различните материали в различни кошчета – елементарно действие и първата стъпка на рециклирането.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
No entries
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
Предимства
Предимства
Кошчетата HÅLLBAR са проектирани да задоволяват различни нужди. Този кош е перфектен за сортиране на предмети като кашони, бутилки и вестници или за съхранение на по-обемисти предмети.Кошовете HÅLLBAR могат да се поставят един върху друг с цел спестяване на място. Поставяйте кошове от един размер един върху друг или поставяйте по-малките върху по-големите.
Включен е капак, под който да криете отпадъците си. Може да се премахва за по-лесно почистване или ако желаете коша да стои отворен.Кошчетата могат да се поставят самостоятелно или да се интегрират в шкаф или чекмедже.
Монтирайте сортирането на отпадъци възможно най-близко до кухненската мивката, тъй като това е мястото, от което повечето отпадъци идват и така шанса да замърсите с тях намалява.Включени са различни по цвят лепенки, с които да отбележите всеки кош в зависимост от предназначените за него отпадъци. Освен това можете да рисувате и пишете върху тях, за да ги различавате по-лесно.
Коша е проектиран със заоблени ъгли, което улеснява почистването му.Сгъваемата дръжка улеснява пренасянето на коша до контейнера.
Кръга в горната страна на коша крие торбичката с отпадъци и я придържа на място. Може да се премахва при чистене или когато не се употребява.