Списъкът с любими продукти е празен.
HALLBAR, кош, 204.202.03

HALLBAR кош

204.202.03

15,99 лв
80 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (887 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Височина: 32.6 см
Обем: 22 л
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 40 см
Широчина: 33 см
Височина: 26 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.96 кг
Бруто тегло: 0.96 кг
Общ обем: 34.0 л

Брой пакети: 2
Дължина: 39 см
Широчина: 25 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.33 кг
Бруто тегло: 0.34 кг
Общ обем: 2.9 л
Материал
Материал
Кофа/ Капак/ Шарнир/ Халка:
Полипропиленова пластмаса (мин. 20% рециклиран мат.) Дръжка:
NOTRANS
Основни характеристики
Основни характеристики
Знаете ли как вашите отпадъци могат да се превърнат в нов ресурс? Серията HÅLLBAR ви помага да сортирате различните материали в различни кошчета – елементарно действие и първата стъпка на рециклирането.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
No entries
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
Предимства
Предимства
Кошовете HÅLLBAR са проектирани така, че да задоволят различните ви нужди за сортиране на отпадъци. Този кош е перфектен за сортиране на предмети като картон, пластмаса, хартия, бутилки, стъкло, консерви, пликове и брошури.Кошовете HÅLLBAR могат да се поставят един върху друг с цел спестяване на място. Поставяйте кошове от един размер един върху друг или поставяйте по-малките върху по-големите.
Имате достъп до кошовете дори и ако ги поставите един върху друг, благодарение на приложения капак. Закачен е на панти и може да се отваря по два начина.Включен е капак, под който да криете отпадъците си. Може да се премахва за по-лесно почистване или ако желаете коша да стои отворен.
Кошчетата могат да се поставят самостоятелно или да се интегрират в шкаф или чекмедже.Ако монтирате издърпваща се рамка за кошове за сортиране HÅLLBAR в шкаф или носеща рамка за кошове за сортиране HÅLLBAR във високо чекмедже MAXIMERA, кошовете ще стоят на място, а вие си осигурявате лесен достъп и общ преглед.
Монтирайте сортирането на отпадъци възможно най-близко до кухненската мивката, тъй като това е мястото, от което повечето отпадъци идват и така шанса да замърсите с тях намалява.Включени са различни по цвят лепенки, с които да отбележите всеки кош в зависимост от предназначените за него отпадъци. Освен това можете да рисувате и пишете върху тях, за да ги различавате по-лесно.
Коша е проектиран със заоблени ъгли, което улеснява почистването му.Сгъваемата дръжка улеснява пренасянето на коша до контейнера.
Кръга в горната страна на коша крие торбичката с отпадъци и я придържа на място. Може да се премахва при чистене или когато не се употребява.