Списъкът с любими продукти е празен.
HALLBAR, кош, 803.980.58

HALLBAR кош

803.980.58

9,99 лв
50 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (887 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер Предимства
Размери
Размери на продукта
Височина: 32.6 см
Обем: 10 л
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 32 см
Широчина: 26 см
Височина: 21 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.62 кг
Бруто тегло: 0.62 кг
Общ обем: 17.6 л

Брой пакети: 2
Дължина: 25 см
Широчина: 20 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 0.17 кг
Бруто тегло: 0.19 кг
Общ обем: 1.7 л
Материал
Материал
Кофа/ Капак/ Шарнир/ Халка:
Полипропиленова пластмаса (мин. 20% рециклиран мат.) Дръжка:
NOTRANS
Основни характеристики
Основни характеристики
Знаете ли как вашите отпадъци могат да се превърнат в нов ресурс? Серията HÅLLBAR ви помага да сортирате различните материали в различни кошчета – елементарно действие и първата стъпка на рециклирането.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици.
Полезна информация
Полезна информация
No entries
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
Предимства
Предимства
Кошовете HÅLLBAR могат да се поставят един върху друг с цел спестяване на място. Поставяйте кошове от един размер един върху друг или поставяйте по-малките върху по-големите.Кошчетата могат да се поставят самостоятелно или да се интегрират в шкаф или чекмедже.
Включен е капак, под който да криете отпадъците си. Може да се премахва за по-лесно почистване или ако желаете коша да стои отворен.Ако монтирате издърпваща се рамка за кошове за сортиране HÅLLBAR в шкаф или носеща рамка за кошове за сортиране HÅLLBAR във високо чекмедже MAXIMERA, кошовете ще стоят на място, а вие си осигурявате лесен достъп и общ преглед.
Монтирайте сортирането на отпадъци възможно най-близко до кухненската мивката, тъй като това е мястото, от което повечето отпадъци идват и така шанса да замърсите с тях намалява.Включени са различни по цвят лепенки, с които да отбележите всеки кош в зависимост от предназначените за него отпадъци. Освен това можете да рисувате и пишете върху тях, за да ги различавате по-лесно.
Коша е проектиран със заоблени ъгли, което улеснява почистването му.Сгъваемата дръжка улеснява пренасянето на коша до контейнера.
Кръга в горната страна на коша крие торбичката с отпадъци и я придържа на място. Може да се премахва при чистене или когато не се употребява.