Списъкът с любими продукти е празен.
LISABO, помощна масичка, 102.976.56

LISABO помощна масичка

102.976.56

119,00 лв
595 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (526 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 45 см
Ширина: 45 см
Височина: 45 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 70 см
Широчина: 50 см
Височина: 6 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 6.76 кг
Бруто тегло: 7.50 кг
Бруто обем: 19.3 л
Материал
Материал
Крак:
Масив бреза, Лепило, Прозрачен оцветяващ акрилен лак Горен плот:
Масив бреза, Лепило, ПДЧ, ПДЧ, МДФ, МДФ, Фурнир ясен, Прозрачен оцветяващ акрилен лак
Основни характеристики
Основни характеристики
Ние се гордеем с серията ни LISABO, която поради дизайна си получи престижната, международна награда Red Dot (Червената точка). Артикулите са издръжливи, здрави, лесни за сглобяване и въпреки това изглеждат леки и ръчно изработени.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с влажна кърпа. Почистете със суха и чиста кърпа. Проверявайте редовно дали всички сглобени елементи са здраво затегнати и затягайте, когато е нобходимо.
Полезна информация
Полезна информация
Липсва информация
Дизайнер
Дизайнер
K Hagberg/M Hagberg
За хората и планетата
За хората и планетата
Като поставяме резен от дървесина в горния слой на всяка ПДЧ вместо масив от дървесина, ние изразходваме по-малко дървесен материал за всеки направен по този начин продукт. По този начин се грижим по-добре за наличните ни ресурси Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Повърхността на масата от ясенов фурнир и краката от масивна бреза придават топла и естествена атмосфера на стаята ви.Лесно сглобяване - всеки крак е само с един монтажен елемент.
Ясенът е здрав естествен материал. Повърхността на този артикул е още по-издръжлива благодарение на защитния слой лак, който запазва излъчването на дървесината. Отличителната текстура придава на всяка маса уникален характер.
Стилова група
Стилова група
Scandinavian Modern