Списъкът с любими продукти е празен.
MALERAS, перваз за картина, бамбук, 004.462.37

MALERAS перваз за картина, бамбук

004.462.37

Цена с IKEA Family
18,10 лв
95 точки

Стандартна цена

25,90 лв
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (860 KB)
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 75 см
Макс. тегло: 5.00 кг
Дълбочина: 13 см
Височина: 7 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 75 см
Широчина: 12 см
Височина: 3 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 1.21 кг
Бруто тегло: 1.24 кг
Бруто обем: 2.7 л
Материал
Материал
Бамбук, Безцветен лак
Основни характеристики
Основни характеристики
Разбира се, че ще изложите на показ вещите, които харесвате. Перваза за картини е идеален начин, по който да покажете картини, снимки и други любими предмети. Използвайте няколко и създайте цяла стена от изобретения на изкуството и спомени.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почиствайте с четка за прах.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчва се за картини с височина макс. 45 см. Картини с по-голяма височина няма да стоят стабилно на рафта и е възможно да паднат. Винтовете и другите прикрепящи елементи, от които можете да се нуждаете, за да монтирате решението си стабилно на стена (напр. дюбели) се продават отделно. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). Може да се монтира с подходящи винтове/фитинги от серията FIXA.
Дизайнер
Дизайнер
M Warnhammar/A Fredriksson
За хората и планетата
За хората и планетата
Използвайки бързорастящ, възобновяем материал като бамбук в този продукт ние избягваме употребата на фосили или изчерпаеми материали. За разлика от фосилите и ограничените материали, възобновяемите материали се добиват от живи източници, които могат да ги възстановяват толкова бързо, колкото ние ги добиваме. Ние се стремим да въздействаме позитивно на планетата. Поради тази причина до 2030 искаме всички материали използвани в продуктите ни да са рециклирани, възобновяеми и добити чрез отговорни начини.
Предимства
Предимства
Поставката за картини ви позволява да сменяте любимите си мотиви лесно и толкова често, колкото пожелаете.Поставката за картини има специална вдлъбнатина, в която по-малките рамки стоят под перфектен ъгъл.
Стилова група
Стилова група
Basic Modern