Списъкът с любими продукти е празен.
GRILLSKAR, модул мивка, 86x61 см, 304.896.64

GRILLSKAR модул мивка, 86x61 см

304.896.64

339,00 лв
1695 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Размери Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Дължина: 86 см
Ширина: 61 см
Височина: 92 см
Размери на опаковката
Брой пакети: 1
Дължина: 87 см
Широчина: 63 см
Височина: 24 см
Диаметър: -
Нетно тегло: 23.52 кг
Бруто тегло: 26.44 кг
Бруто обем: 128.8 л
Материал
Материал
Плот/ Мивки/ Сифон, филтър:
Неръждаема стомана Крак/ Рафт/ Горна рамка/ Скоба:
Галванизирана стомана, Полиестерно прахово боядисване Отходна тръба/ Вентил:
Полипропиленова пластмаса уплътнител:
Синтетичен каучук Лайстна:
Бутилов каучук
Основни характеристики
Основни характеристики
Градинска мивка с рафтове за съхранение и практичен плот за готвене - перфектно място, в което да държите съдовете си, докато не ви запотрябват. Толкова удобна, колкото мивката в кухнята.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
Почистете със суха и чиста кърпа. Винаги полирайте повърхности от неръждаема стомана по дължината им за гладък, блестящ ефект. Ако се налага почистване, забършете с мека кърпа, напоена във вода и мек измиващ препарат или сапун, без абразивни частици. Не използвайте абразивни прахове, стоманена вълна, твърди или остри инструменти, които могат да надраскат повърхността на неръждаемата стомана.
Полезна информация
Полезна информация
Завършете със смесител подходящ за употреба на открито. Смесителят се продава отделно. Не употребявайте ножове и други остри предмети директно върху повърхността на рафта. Винаги използвайте дъска за рязане.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA of Sweden
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
В случай, че ви потрябва вода за миене просто свържете мивката с градински маркуч.Толкова подходяща на двора до барбекюто, колкото и в пералното помещение.
Върху рафтовете на този артикул можете да съхранявате почистващи препарати, принадлежности за барбекю и съдове.Повърхността на мивката е направена от неръждаема стомана - хигиеничен, устойчив на износване и издръжлив материал, който е неръждаем и лесен за почистване.
Ако искате да създадете цяла кухня в двора си, можете да допълните този артикул с барбекю на въглища и кухненски остров GRILLSKÄR, продават се отделно.Подвижният рафт е направен от неръждаема стомана и е снабден с издръжлива, прахово боядисана повърхност, която е лесна за почистване.
Стилова група
Стилова група
IKEA Basic Modern