Списъкът с любими продукти е празен.
BROR, стелаж, 494.719.80
Ново

BROR стелаж

494.719.80

160,00 лв
800 точки
Цвят:
Доставка
Доставка
Инструкции за сглобяване Свалете PDF (3 MB)
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация За хората и планетата Предимства Стилова група
Размери
Размери на продукта
Ширина: 85 см
Дълбочина: 55 см
Височина: 190 см
Включени продукти
Включени продукти
BROR подпора, 4 бр. в к-т (10333287)
Брой: x1

BROR рафт, 4 бр. в к-т (00512289)
Брой: x1
Материал
Материал
Галванизирана стомана, Прахово боядисано
Основни характеристики
Основни характеристики
Тази система за съхранение е здрава, издръжлива и гъвкава. Също така е лесна за сглобяване, завършена и е достатъчно здрава, за да издържи влага, мръсотия и големи натоварвания.
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с мека кърпа, напоена с вода и мек почистващ препарат или сапун, ако е необходимо. Почистете със суха и чиста кърпа.
Полезна информация
Полезна информация
Препоръчваме ви да закрепите продукта за стената с приложената предпазна конзола, за да предотвратите неговото прекатурване, в случай, че дете се покатери или увеси на него. Този артикул за съхранение е бил тестван за офис употреба и изпълнява изискванията за издръжливост и стабилност, заложени в следните стандарти: EN 14073, EN14074, ANSI/BIFMA x5.9 и ISO-7170. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. Използвайте такива, които са подходящи за стените във вашия дом (не са осигурени). Ако комбинирате два или повече стелажни елемента заедно, трябва да използвате Т-образна връзка, за по-голяма стабилност.
За хората и планетата
За хората и планетата
Липсва информация
Предимства
Предимства
Етажерката е издръжлива, лесна за поддръжка и защитена от ръжда, тъй като е направена от прахово боядисана, галванизирана стомана.Подходяща за големи, тежки предмети като инструменти и книги.
Можете да местите рафта и да го пригодите според нуждите си.Може да се използва във влажни места на закрито.
Рафтът е подходящ за тежки предмети, тъй като издържа тежести до 130 кг, което е двойно повече от стандартните рафтове.Можете да използвате здравият и издръжлив рафт навсякъде вкъщи – в гаража, в банята, в кухнята и в килера, тъй като е устойчив на влага, мръсотия и тежки товари.
Стилова група
Стилова група
Липсва информация