Списъкът с любими продукти е празен.
HOGON, чадър с основа, 392.858.13

HOGON чадър с основа

392.858.13

145,80 лв
730 точки
Цвят:
Размер:
270 см
Доставка
Доставка
Размери Включени продукти Материал Основни характеристики Инструкции за поддръжка Полезна информация Дизайнер За хората и планетата Предимства
Размери
Размери на продукта
Височина: 245 см
Диаметър: 270 см
Лост, диаметър: 38 мм
Включени продукти
Включени продукти
HOGON чадър (20411430)
Брой: x1

GRYTO основа за чадър (90314690)
Брой: x1
Материал
Материал
Основа за чадър:
Основни елементи: NOTRANS
NOTRANS/ Основа: Галванизирана стомана, Полиестерно прахово боядисване
Муфа: Полиацетал
Чадър: NOTRANS:
Алуминий Спици:
Стомана, Полиестерно прахово боядисване Материя/ Материя:
100% полиестер
Основни характеристики
Основни характеристики
No entries
Инструкции за поддръжка
Инструкции за поддръжка
За да почистите, забършете с мека кърпа, напоена с вода и мек почистващ препарат или сапун, ако е необходимо. Машинно пране, макс. 40°C. Не избелвайте. Артикулът е подходящ за сушилня при ниска температура (макс. 60ºC). Гладете с максимална температура 110°C. Да не се носи на химическо чистене. Най-добрият начин да удължите живота на сенника е като го почиствате редовно, защитавате с покривало, когато не го използвате и го съхранявате на хладно, сухо място на закрито, когато свърши сезона.
Полезна информация
Полезна информация
Артикулът може да се допълни с калъф за чадър TOSTERÖ (160 см). Сенника не защитава от отразена или разпръсната ултравиолетова слънчева радиация. Винаги сгъвайте сенника, когато не го използвате и не го употребявайте във ветровито време.
Дизайнер
Дизайнер
IKEA OF SWEDEN
За хората и планетата
За хората и планетата
Продуктът може да се рециклира или да се използва за производство на енергия, ако тази опция е възможна във вашата общност.
Предимства
Предимства
Материята много добре защитава срещу ултравиолетови лъчи благодарение на UPF (ултравиолетов слънцезащитен фактор) със стойност от 25+, което означава че блокира 96% от ултравиолетовите лъчи.С отдушник, който намалява вятърното налягане и позволява на топлината да циркулира.
Тентата лесно се поддържа чиста и свежа, тъй като лесно можете да я свалите и изперете.Сенникът лесно се отваря и затваря, като местите дръжката надолу или нагоре. Сенникът автоматично се заключва при отворено положение.
Стойката на чадъра е изработена от алуминий, което гарантира, че тя няма да ръждяса.Залепващите колани придържат плата на място, когато е сгънат.