Списъкът с любими продукти е празен.

Първи стъпки със SYMFONISK

Как да конфигурирате тонколона-картина SYMFONISK

Тонколоната-картина SYMFONISK се монтира бързо и лесно. Регистрирайте Sonos акаунт на смартфона или таблета си и добавете тонколоната в приложението Sonos. Вече може да управлявате вашата тонколона през Wi-Fi.

Как да монтирате тонколона-картина SYMFONISK

Уникалният дизайн на тонколоната-картина SYMFONISK Ви дава възможност да я монтирте по много различни начини за да пасне на всяко едно кътче от Вашия дом.

Как да конфигурирате настолната лампа SYMFONISK

Настолната лампа-тонколона SYMFONISK се монтира за секунди. Регистрирайте Sonos акаунт на смартфона или таблета си и добавете тонколоната в приложението Sonos. Вече може да управлявате вашата тонколона през Wi-Fi.

Как да конфигурирате тонколоната-рафт SYMFONISK

Тонколоната-рафт SYMFONISK се монтира за секунди. Регистрирайте Sonos акаунт на смартфона или таблета си и добавете тонколоната в приложението Sonos. Вече може да управлявате вашата тонколона през WiFi.

Как да монтирате куки за тонколона SYMFONISK

Как да монтирате куките SYMFONISK (продават се отделно) към тонколоната-рафт, така че да я окачите на подходяща релса на стената и да регулирате ъгъла ѝ.

Как да монтирате стенна конзола SYMFONISK

Как да монтирате стенна конзола SYMFONISK (продава се отделно) с помощта на подходящи винтове и дюбели, а след това да прикрепите здраво тонколоната-рафт SYMFONISK към нея. Забележка: включената силиконова подложка е необходима, за да използвате тонколоната като рафт.