Списъкът с любими продукти е празен.

Събития - ИКЕА София

 
Не е тайна, че децата обичат шоколад. А знаете ли, че той може да бъде полезен за зъбките? По време на тази детска работилница ще поговорим за здравето на зъбките на децата и навиците, които трябва да изградят, за да бъдат здрави. Ще си направим и вълшебна шоколадова паста
, за да имаме най-здравите зъбки.

Кога - 12 октомври

Работилничките започват в:

🕚 11:00 часа

🕦 11:30 часа

🕛 12:00 часа

Д-р Радосвета Симеонова е специалист по профилактика на денталните заболявания и лечението на кариес в ранното детство. Възпитаник на Медицинския университет в София, тя разширява образованието си отвъд пределите на класическата дентална медицина с допълнителни квалификации по хомеопатия, акупунктура, китайска традиционна медицина и здравословно хранене.

Входът е свободен, но местата са ограничени.  Работилницата е подходяща за деца над 4 години.

Очакваме ви!


ИКЕА те кани на Аграр Пазар

Детска работилница – Грижа за природата с Музейко

Малките неща правят най-големите промени. Ето защо се събираме отново с нашите приятели от Музейко, с които сме подготвили специална работилничка, на която твоето дете ще се запознае с това как да се грижи по-добре за нашия общ дом – природата. 🌳🌿🌷

По време на работилницата ще си говорим по следните теми:

🌊 ВОДА

С помощта на специално изработен сет двулицеви карти, децата ще се запознаят с понятия като директен и индиректен воден отпечатък и ще научат колко вода се изразходва за тяхното обедно меню.

♻️ РЕЦИКЛИРАНЕ

Децата ще научат повече за възможността да преизползват и рециклират всекидневни материали, да събират отпадъците си разделно и да се отнасят с грижа към природата.

🌏 НАМАЛЯВАНЕ НА ЗАМЪРСЯВАНЕТО

Тук ще се запознаем с времето (годините), необходимо за разпадане в природата на определени отпадъци.

🌿 ОТГЛЕЖДАНЕ НА РАСТЕНИЯ

По време на работилницата децата ще разберат повече и за сортирането на семенца, сезоните на засаждане, хидропониката, и градинарството.

Кога: 19 и 20 октомври

Входът е свободен, а местата са ограничени. Събитието е подходящо за малчугани на възраст над 5 години.
Работилницата се намира в зоната до магазина за шведска храна.


ИКЕА те кани на Аграр Пазар

Аграр Пазар

Каним те на един различен неделен пазар. Заповядай пред ИКЕА, където те очаква вкусно преживяване с АГРАР ПАЗАР. При нас ще откриеш огромно разнообразие от продукти като сос от годжи бери, малиново вино, крафт бири, супер храни, домашна горчица, мед, биволско/краве/козе кисело мляко, месни деликатеси, сирене от кашу, плодове и зеленчуци, хляб от квас, веган торти, домашен сладолед, зехтин с портокали, тахани и много други.


Кога? Всяка събота и неделя, от 10 до 17 ч.

Къде? Магазин ИКЕА София, паркинг ниво 0

Вход свободен!

Заповядайте на събитието