Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

IKEA Live Shopping

Включете се и се забавлявайте с IKEA Live Shopping, за да откриете идеи и решения за живота у дома. По време на събитията за пазаруване на живо можете да закупите продуктите, които виждате на екрана си и да се свържете с нас през чата. Ако нямате време да гледате IKEA Live Shopping събитията, можете да ги видите на запис по всяко време!

Виж отново

Пропуснали сте някое от предишните IKEA Live Shopping събития? Няма значение. Можете да го видите сега или по всяко друго време!
Второто IKEA Live Shopping събитие в България е факт. Или по-точно: опече се. Този път то беше посветено на готвенето и здравословното хранене у дома. Гост-водещ е самият Константин Таквор, актьор на сцената, режисьор в кухнята. А ти стани част от събитието като го гледаш на запис от бутона. Коко тества и коментира разнообразни ИКЕА продукти за кулинарни шедьоври и устойчив живот, а за всички има изненади и оферти. Защото животът е по-вкусен. Заедно.

Първото IKEA Live Shopping събитие в България е тук! Специално за геймърите, със звездното участие на Преслав "Aethelthryth" Иванов. Топ стриймърът тества продукти, а ти хващаш супер оферти.