Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ

Категории

Страшен Хелоуин у дома

Хелоуин отново е тук, а тази година сме подготвили идеи как да направиш своя страшен костюм с подръчни средства у дома, за да бъдеш своя любим динозавър за един ден. Трябват ти само няколко простички неща и въображение.

 

Мини студио с гъвкав интериор

Преместването в ново жилище може да изглежда забавно и вълнуващо, но да го почувстваш като свой дом понякога е предизвикателство. Особено ако си временно в него и има строги правила. Ето как можеш да превърнеш едно пространство в свой дом – дори когато не можеш да боядисваш стените или да пробиваш дупки в тях.

Вечерни ритуали за свежо събуждане

Добрият нощен сън зависи от предварителната подготовка. Като например да отделиш достатъчно време, за да си отпочинеш и да забравиш за натовареното ежедневие. Тук събрахме няколко съвета за отпускащи вечерни ритуали.

Смели есенни цветове

Тази есен е подходящото време, в което да създадеш неповторимо и оптимистично настроение с неочаквана комбинация от наситени цветове и материали. Направи малки, но смели промени за освежаване на дома ти преди настъпването на по-мрачните месеци.

Споделена детска стая, която всяко дете ще обикне

Дори да нямате самостоятелни помещения за вашите деца, можете с няколко прости идеи да създадете споделена детска стая, в която могат да изразяват себе си, да се чувстват в безопасност и да имат малко уединение. Вижте как направихме идеалната стая за Мануела и Мигел!

Една спалня, две визии

Възползвай се от тези текстилни решения, за да освежиш спалнята с минимални усилия и малък бюджет.

6 лесни идеи за организиране на гардероба

Внеси промяна в начина си на обличане, като организираш дрехите и аксесоарите, за да намираш по-лесно това, което ти трябва. Почерпихме идеи от гардероба на модния дизайнер Кели Екарт, с които #облеклотозаденя се превръща в идеалният избор всеки път!

Запознай се с новите съседи

Посрещането на нови съседи е приятен обичай при преместването в нов дом. Представяме ти три интересни практики, вдъхновени от традициите в различни части на света. А какъв е твоят любим ритуал за посрещане на нови съседи?