Списъкът с любими продукти е празен.

ИДЕИ - Трапезария

Категории

Направи коледната вечеря още по-вълнуваща

В празничните дни най-често се събираме със семейството и приятелите около масата. Дори и в малко пространство можеш да подготвиш екстравагантна трапеза, като добавиш още няколко стола и превърнеш бюфета в допълнително място за сервиране. Ето как!

Празнична декорация за маса

Мечтаеш ли си за традиционен празник с модерна визия? Използвай белия цвят като основа и избери детайли в червено и синьо. Добави елхови клонки за повече зеленина и аромат, и светещ гирлянд, за да имаш топла жълта светлина. Сега вече масата е готова!

Идеи за декорация на масата през лятото

Посрещни спокойно летните празници и бъде домакин, който се радва на събиранията толкова, колкото и гостите. Възползвай се от тези лесни, но красиви идеи за аранжиране на маса.

Идеи за освежаване на дома със завеси

Понякога една малка промяна е достатъчна, за да внесеш съвсем различно настроение в стаята. Завесите често са пренебрегвани, но когато окачиш комплект в нов цвят или с различни мотиви, стаята придобива ново и свежо излъчване.

Започни деня с приятно усещане

Тези малки промени в начина, по който закусваш, ще ти осигурят енергия през целия ден!

Вдъхновяващи идеи за празничната трапеза

Аранжирай масата с тези изключително семпли, но празнични идеи за декорация от интериорния стилист Йохана Фликт Гаши.

Маса с флорална декорация за лятно настроение

Изпробвай тази семпла, но красива подредба за маса, стилизирана със сезонни цветове и цветя. Понеже лятото не е време да си търсиш извинения… Направи всеки ден специален повод!

Есенна трапеза в стил "лагом"

Lagom е част от тайната за щастие на шведите - в превод думата означава "достатъчно", "умерено", "точно".

Прекрасна семейна вечеря в 4 обещаващи стъпки

Всеки родител знае, че да събере семейството на спокойна вечеря в приятни разговори е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Ето един искрен опит да ти помогнем да го направиш.