Списъкът с любими продукти е празен.

Новият ИКЕА Каталог 2021 е тук!

Наръчник за по-добър живот у дома

Тазгодишното издание на ИКЕА каталог отбелязва своя 70-годишен юбилей, както и 10-годишния си юбилей сред своите почитатели в България! За да го отпразнуваме, ние го превърнахме в нещо полезно, което се надяваме да се хареса на всеки: съветник за по-добър живот у дома!

На страниците му споделихме своите идеи и начин на мислене, които стоят в основата на разработването на продуктите ни през всичките тези години – малките неща, които могат да донесат голяма промяна в ежедневието ни. Той е пълен с вдъхновение, идеи и съвети как да направим домовете по целия свят по-уютни, по-функционални и по-красиви за чудесните хора, които живеят в тях.

За вашите големи и малки домашни проекти

Да превърнеш дома си в място, в което се чувстваш добре и има място за всичко и всички, не е задължително да бъде сложен или скъп процес. В ИКЕА Каталог 2021 споделяме как да си осигуриш по-добър сън, да подредиш кухнята или да организираш абсолютно всичко без много усилия. Всъщност, имаме идеи за всички стаи, така че те да станат по-уютни, по-функционали, по-природосъобразни и по-красиви.

Онлайн

Не можеш да чакаш? Разбираме те. Разгледай новия каталог онлайн и ще имаш незабавен достъп до свежи идеи, нови продукти и вълнуващи разходки из домове с интересни и практични интериорни решения.

В магазина

Всекидневно се опитваме да ограничим отпечатъка си върху околната среда. Тази година каталогът няма да се разпространява по домовете, но любителите на печатното издание винаги могат да намерят своето копие в нашия магазин.

Брошури ИКЕА