Списъкът с любими продукти е празен.

Магазини

ИКЕА Центрове за поръчки
Магазини

Скъпи посетители, информираме ви, че магазин ИКЕА София работи със съкратено работно време от 10:00 до 20:00 ч.

Вход за магазина - моля, паркирайте автомобила си на ниво закрит паркинг и използвайте източния централен вход за магазина.

Нашият онлайн магазин IKEA.bg работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата – вижте нашите оферти тук. Приятно пазаруване!

Във времевия интервал между 13:30 и 16:30 часа в Магазина за шведска храна се допускат само лица на и над 65 годишна възраст.

Ресторант ИКЕА и детски кът Smaland са затворени за посетители. Благодарим за разбирането.

За нас в ИКЕА, здравето и безопасността на нашите сътрудници, клиенти и цялата общност са с най-висок приоритет. Запознайте се с предприетите мерки.

IKEA FAMILY

Програма IKEA FAMILY е за всички, които споделяме една и съща страст – любовта към дома.

виж повече

Услуги на ИКЕА

Събиране на мебели и доставка

Събиране на мебели и доставка

Доставка

Доставка

Монтаж на мебели

Монтаж на мебели

Взимане на размери

Взимане на размери

Услуги на магазина

РЕЦИКЛИРАНЕ

Магазините ни се грижат за околната среда, като участват активно в процеса на рециклиране - разполагаме със съоръжения за разделно събиране на отпадъци.

ДЕТСКИ КОЛИЧКИ И ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО

За удобство на родителите предлагаме специални детски колички за пазаруване. Разполагаме и с помещения, предназначени за грижата и хигиената на бебетата.

ДОСТЪПНОСТ

За да улесним хора със затруднено придвижване, разполагаме със специални паркоместа и инвалидни столове. Можете да поискате допълнителна информация от наш сътрудник на входа на магазина. Всички зони на магазина отговарят на изискванията за хора със затруднено придвижване.

БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Посетителите ни могат да оставят превозните си средства безплатно в паркинга на магазина. Вече разполагаме и с паркинг съоръжения за велосипеди.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

В магазин ИКЕА не се допускат животни, с изключение на кучета-водачи и домашни любимци, които се пренасят в транспортна чанта, съответстваща на тяхното тегло и размери и при спазване на нормативната уредба за присъствие на домашен любимец на обществени места.