Можете да търсите продукти на ИКЕА като ползвате снимка
Вижте как работи
Качете снимка
Как работи?
Качете продуктова снимка или комбинация

Можете да намерите всеки ИКЕА продукт бързо и лесно като използвате функцията за търсене по снимка.

Вижте резултати за подобни продукти

Продуктите, които ще бъдат показани в резултатите ще бъдат подобни на тези от снимката.

Открийте същите или подобни продукти на тези, които търсите

Изберете любимия си ИКЕА продукт.

Поддържат се файлове JPEG и PNG до 5MB. Поверителността на вашата информация е много важна за нас! Моля, не качвайте снимки с хора.
Списъкът с любими продукти е празен.

Магазини

Магазин от ново поколение
ИКЕА Центрове за поръчки
Магазини
На основание Заповед РД-01-856/19.10.2021 в обектите ИКЕА е създадена необходимата организация за допускане само на лица, които са ваксинирани или преболедували COVID-19, или представят отрицателен резултат от изследване по метода на полимеразно верижна реакция, проведено до 72 часа или бърз антигенен тест проведен до 48 часа преди влизане в обекта. Лицата трябва да представят за проверка валидни документи съгласно Заповед № РД-01-733/27.08.2021 г.

Предварително молим за търпение при влизане в нашите обекти и разбиране, ако проверката отнеме повече време.
Не сте готови с необходимия сертификат, за да посетите магазин ИКЕА? Не се притеснявайте.
В близост до всеки наш обект ще намерите мобилен пункт за бърз антигенен тест от сертифицирана лаборатория. Проверете страницата на магазина за повече информация.
Временното работно време на магазини ИКЕА София, ИКЕА Mall of Sofia и ИКЕА Център за поръчки Пловдив е от 11:00 до 20:00 ч.
ИКЕА Варна и ИКЕА Център за поръчки Бургас - 10:00 до 20:00.

Може да получите на място вашите поръчки, направени онлайн с избрана опция Доставка до Mагазин ИКЕА/Център за поръчки от паркинга на обекта между 13:00 и 19:00 ч. всеки ден. За повече информация - посетете тук.

Възползвайте се от предимствата на пазаруване в нашия онлайн магазин, който работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата – вижте нашите оферти тук. Приятно пазаруване!

За нас в ИКЕА, здравето и безопасността на нашите сътрудници, клиенти и цялата общност са с най-висок приоритет.
За да стигнете по-бързо у дома, сега можете да платите своята поръчка на мебели с услуги още преди касата! Пригответе безконтактна банкова карта и списък с желаните мебели. Нашите сътрудници ще се погрижат за останалото. Попитайте сътрудник в мебелния салон. Лесен начин да пропуснете чакането!
За да бъде престоят ви по-кратък в магазина, използвайте приложението IKEA Bulgaria. Там ще откриете всички актуални предложения, които можете да сложите в персонален списък и така да направите пазаруването по-лесно и удобно. Свалете безплатно приложението на телефона си от Google Play тук или от App Store тук.

IKEA FAMILY

Програма IKEA FAMILY е за всички, които споделяме една и съща страст – любовта към дома.

виж повече

Услуги на ИКЕА

Събиране на мебели и доставка

Събиране на мебели и доставка

Доставка

Доставка

Монтаж на мебели

Монтаж на мебели

Взимане на размери

Взимане на размериУслуги на магазина

РЕЦИКЛИРАНЕ

Магазините ни се грижат за околната среда, като участват активно в процеса на рециклиране - разполагаме със съоръжения за разделно събиране на отпадъци.

ДЕТСКИ КОЛИЧКИ И ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО

За удобство на родителите предлагаме специални детски колички за пазаруване. Разполагаме и с помещения, предназначени за грижата и хигиената на бебетата.

ДОСТЪПНОСТ

За да улесним хора със затруднено придвижване, разполагаме със специални паркоместа и инвалидни столове. Можете да поискате допълнителна информация от наш сътрудник на входа на магазина. Всички зони на магазина отговарят на изискванията за хора със затруднено придвижване.

БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Посетителите ни могат да оставят превозните си средства безплатно в паркинга на магазина. Вече разполагаме и с паркинг съоръжения за велосипеди.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

В магазин ИКЕА не се допускат животни, с изключение на кучета-водачи и домашни любимци, които се пренасят в транспортна чанта, съответстваща на тяхното тегло и размери и при спазване на нормативната уредба за присъствие на домашен любимец на обществени места.