Списъкът с любими продукти е празен.

Магазини

Магазин от ново поколение
ИКЕА Центрове за поръчки
Магазини


Скъпи посетители, информираме ви, че работното време на магазин ИКЕА София е от 10:00 до 20:00 ч. ИКЕА Ресторант София е отворен за посетители с работно време от 11:30 до 19:30 ч.

Вход за магазина - моля, паркирайте автомобила си на ниво закрит паркинг и използвайте източния централен вход за магазина.

За да бъде престоят ви по-кратък в магазина, използвайте приложението IKEA Bulgaria. Там ще откриете всички актуални предложения, които можете да сложите в персонален списък и така да направите пазаруването по-лесно и удобно. Свалете безплатно приложението на телефона си от Google Play тук или от App Store тук.

Вече можете да заплатите с банкова карта в мебелния салон, при поръчка на мебели с услуги, и така да спестите време за празнични приготовления. Попитайте сътрудник в отдели Секции и шкафове, Кухня, Гардероби в мебелния салон.

ИКЕА Магазин за шведска храна и ИКЕА Бистро ви очакват с предложенията ни за вкусно хапване, които да отнесете у дома. 

Възползвайте се от предимствата на пазаруване в нашия онлайн магазин, който работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата – вижте нашите оферти тук. Приятно пазаруване!

За нас в ИКЕА, здравето и безопасността на нашите сътрудници, клиенти и цялата общност са с най-висок приоритет.

IKEA FAMILY

Програма IKEA FAMILY е за всички, които споделяме една и съща страст – любовта към дома.

виж повече

Услуги на ИКЕА

Събиране на мебели и доставка

Събиране на мебели и доставка

Доставка

Доставка

Монтаж на мебели

Монтаж на мебели

Взимане на размери

Взимане на размериУслуги на магазина

РЕЦИКЛИРАНЕ

Магазините ни се грижат за околната среда, като участват активно в процеса на рециклиране - разполагаме със съоръжения за разделно събиране на отпадъци.

ДЕТСКИ КОЛИЧКИ И ГРИЖИ ЗА БЕБЕТО

За удобство на родителите предлагаме специални детски колички за пазаруване. Разполагаме и с помещения, предназначени за грижата и хигиената на бебетата.

ДОСТЪПНОСТ

За да улесним хора със затруднено придвижване, разполагаме със специални паркоместа и инвалидни столове. Можете да поискате допълнителна информация от наш сътрудник на входа на магазина. Всички зони на магазина отговарят на изискванията за хора със затруднено придвижване.

БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ

Посетителите ни могат да оставят превозните си средства безплатно в паркинга на магазина. Вече разполагаме и с паркинг съоръжения за велосипеди.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

В магазин ИКЕА не се допускат животни, с изключение на кучета-водачи и домашни любимци, които се пренасят в транспортна чанта, съответстваща на тяхното тегло и размери и при спазване на нормативната уредба за присъствие на домашен любимец на обществени места.